Madan Mania z 38 tyg. i ja chyba zasadniczo nie widzę różnic, poza tym że dziś byliśmy na konsultacji u kardiologa i nie ma zarośniętej jeszcze tej dziurki co to powinna zarosnąć do 3 miesiąca. Mała rozwija się bardzo ładnie, gada jak najęta, je sporo, chwilę temu zaczęła łapać zabawki w rączki... czekam kiedy zacznie się przewracać na brzuszek - niestety ona wciąż nie bardzo lubi na nim leżeć... wciąż trochę ulewa no i drobna jest - 5300 i 60 cm to jak na 3 miesiące dość niewiele... doskonale rozumiem twoje stresy związane z kontrolami... trzymam kciuki za Oliwkę &&
ptaszek jak przeczytałam co te twoje biedne maleństwo dostaje co dzień to aż mi ciarki przeszły - dużo tego... ale najważniejsze że pomaga...
iza nam co jakiś czas wychodzi ciemienucha - wtedy smaruję główkę oliwką na kilkanaście do pół godziny przed kąpielą, przed samą kąpielą wyczesuje szczoteczką pod włos i myjemy dokładnie główkę, sprawdzam potem następnego dnia czy jest poprawa, zazwyczaj jest :-) a jak nie ma to znów to samo...
my po wizycie u kardiologa - Mania dzielnie zniosła i ekg i usg serduszka. wszystko dobrze serduszko zdrowe, choć szmery są ale to z tych niewinnych ;-)
no i byłam w naszym Tesco - żadnych wartych uwagi przecen

kupiłam więc tylko piżamki... piękne te bodziaki niektóre mają ale w tyte drogie... w weekend więc wyprawa do outletu smyka... i cotygodniowe odwiedziny w okolicznych lumpkach... trzeba obkupić szkraba w 68
miłego wieczoru