Karenka ja małego właśnie tak ubieram, jak jest w domu chłodniej. Co do zabawek to u nas ostatnio hitem jest zegar FP Fisher Price MÓWIĄCY PL BUDZIK A KUKU ZEGAR T5325 (3551436398) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Piosenki wpadają w ucho, więc sama je czasami nucę. Zwykły miś z IKEI taki mały w paski. Mata DUŻA MATA EDUKACYJNA TINY LOVE - GIGANT 100x150 CM (3538396059) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Z związku z tym, że moja przyjaciółka przeszła do 2 etapu konkursu na BB (linka już wrzucałam) moja cała familija rejestruje się na BB i kibicuje. Nawet mój M!!! (skończyło się narzekanie na niego). Pozdrawiam więc was serdecznie!
Teściową trzeba koniecznieprzeszkolić
Moja jest w stosunku do Szymka ok, ale generalnie jest wylęknionaw stosunku do wszystkiego i jak on się krzywi albo się uderzy i patrzy nareakcję dorosłych to ona zaczyna jak ja to nazywam "biadolić" tj.użalać się nad nim. To ja jej tłumaczę, że tak nie wolno, że ma się uśmiechaćbo przecież nic się nie stało. Niestety moja babcia wpoiła mi sporo lęków, anie chciałabym aby historia się powtórzyła.