Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
po całej nocy bez cycaniato też miałabym pełne i pewnie bez laktatora by poszło
Jednak jak dziecko jeco 1,5-2 godziny w dzień i w nocy to sytuacja wygląda nieco inaczej. Pozostałerady już stosowałam z zerowym skutkiem. Ja wyszłam z założenia, że laktatoranie potrzebuję po prostu będę przystawiała dziecko do piersi częściej i jak dotej pory to wystarczało.
my dzisiaj zaczęliśmy o 6
Ja też byłam wczoraj na piwku, ale moje piwkowanie znacznie różniło się od Twojego, bo : 1.bezalkoholowym, 2. z mężem 3. w łóżku – na dobre zakończenie dnia! Tak jak lubię najbardziej.
Zawsze po karmi moja mleczarnia zwiększa produkcję:-):-)
Ps: a jak szybko po działa, bo nie wiem czy to pić na noc, czy nad ranem?
...
Wiec zrezygnowałam cwiczenia na rowerku musza byc 30min minimum ze wzgledu iz dopiero po 15min spala sie tkanka tłuszczowa ale tez nie ma co szalec ,bo spalisz miesnie i wtedy bedzie lipa.Dzis dopiero przejechalam 40min ,15km.Zawsze sobie biore ksiazke do czytania ,szybciej mi leci czas...ze wzgledu iz karmisz niestety nie mozesz brac zadnych piguł które by ci pomogły spaLac odrazu tłuszcz tak jak L-karnityna która jest bezpieczna dla zdrowia (kumpel jest trenerem personalnym) rozmawiałam z nim i jak najbardziej mozna to brac 30min przed cwiczeniami jaK przestaniesz karmic to spróboj
jak ten czas leci.
Czyżby powoli moje piersi idą w odstawkę?
Teraz muszę pozabierać wszystkie rzeczy nisko poustawiane i przygotować kojec by mała nie zrobiła sobie krzywdy.