krolewnazmarcepana – takie kosmiczne ceny to mogą być tylko w Wawie
Dotkass – jeśli powinnam mieć to badanie to zakładam, że dostanę na NFZ, żeby było śmieszniej robią w tej samej placówce i to za kasę i na NFZ. Ja już usunęłam swój wpis z listy kwietniówek, tak więc jak możesz to odnotuj przy mnie, że będzie jedno, a termin na 12.04 - z góry dzięki. Chyba tylko Miss i Agus mają dwójeczkę:-). Z tymi małżeństwami do 25 roku życia to ja niestety też łapię się do Twojej statystyki, tylko u nas było tak że pobraliśmy się w 2004 (po 5 latach znajomości) rozwiedliśmy się w 2008, a w 2011 pobraliśmy się ponownie i oboje jesteśmy teraz zupełnie innymi ludźmi:-).
Tasia001 – to orientuj się szybko czy chcesz to badanie, bo to bodajże do 14 tygodnia trzeba zrobić, bo później dzidzi za duże;-)
Pchla – spoko, to ja Cię biję na głowę, ja mam 33. Moja siostra ma 24 a dzieci 3,5 i 2,5. Moja kuzynka rok starsza ma już syna maturzystę, a rok młodsza 16-latka i 15 latka i 0,5 latka. Ja jestem w 10 tyg, ale czuję czasem takie bulgotanie i łaskotanie, które na 99% nie jest od układu pokarmowego. Ja wczoraj spałam od 19:00 do 5:30 dzisiaj rano, a w drodze do pracy i tak ziewałam
Ankzoc – no chyba raczej niekoniecznie norma, bo trzeba mieć skierowanie na to badanie i ktoś je na jakiejś podstawie musi dać. W cenę wchodzi usg genetyczne + test pappa, tych innych rzeczy o których piszesz nawet nie dałabym sobie zrobić