Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
zaraz zjem zupkę i pewnie znów się buhnę spać, Ami dziś w przedszkolu, co prawda miałam porządek zrobić w domu, bo w przyszłym tygodniu moja Mamcia przyjeżdża na tydzień, ale chyba jutro poświęcę dzień na sprzątanie 

, od kilku dni nie myślę nawet o kawie
a skoro koniec 5-tego m-c to faktycznie może być za wcześnie...ja na wizycie będę w miała już skończony 6-ty tydzień i 1 dzień, więc mam nadzieję, że już usłyszę :-) Wiosenne dzieciaczki są superZ drugim też celowaliśmy max. do maja.
Ella, to całkowicie jak ja, nie chce mi się nawet sięgać po kawę...najzabawniejsze jest to, że kawę zaczęłam pić w ostatnich miesiącach ciąży z Ami, od kilku dni nie myślę nawet o kawie
a skoro koniec 5-tego m-c to faktycznie może być za wcześnie...ja na wizycie będę w miała już skończony 6-ty tydzień i 1 dzień, więc mam nadzieję, że już usłyszę :-)
ladies, powiem Ci, że my się wyprowadziliśmy 3 lata temu z Wawy (całe życie mieszkaliśmy, żyliśmy, cała rodzina została), ale mieliśmy tak dosyć miasta, że kupiliśmy dom na wsi 70 km za Wawą, teraz mam spokój, ogromną działkę (3100 m) jeszcze niestety nie zagospodarowaną, ale taki teren to całe życie będę coś robić hehehe, spory dom (zapraszam jak masz wenę, może i u mnie byś ogarnęła??? ;-)) a co najważniejsze, ciszę, spokój i las za ogrodzeniem...jeden minus to to, że nie mamy tu nikogo bliskiego, bo my zupełnie nie z tych rejonów, nawet korzeni byśmy się nie doszukali, ale z drugiej strony dobrze, bo jak bym za blisko rodzinka była to też nie dobrze, a w sumie te 70 km to moment jazdy samochodem :-)
my mieszkalismy w Londynie i tez mielismy dosc tego glosnego miasta i drogiego...