Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
, pieniądze tylko na to mieć i działkę bym miała śliczniusią, ale nie narzekam, bo powolutku sobie robię i większą satysfakcję mam
...a jeśli chodzi o poród...hmmm, więc tak mam kilka wyjść, albo ściągnę Mamę do nas, albo sąsiadka się zajmę przez chwilę, albo do przedszkola się zawiezie (mamy taką fajną p. dyrektor, właścicielkę przedszkola, że nawet jeśli będzie jakiś problem to podejrzewam, że tego problemu nie będzie ;-)) i jest jeszcze jedno wyjście, pojadę do Wawy do Mamci i tam w razie czego będę rodziła, ale to ostateczność...poradzimy sobie, dla chcącego nic trudnego ;-), mąż ma działalność własną, więc z tym też problemu nie będzie, że wolnego nie dostanie, tak więc najwyżej zawiezie mnie do szpitala i z Ami wróci do domu, albo pojedzie po Mamę moją, a ja najwyżej będę rodziła sama...pierwszy poród miał być ordzinny i w sumie prawie był bo i tak skończył się cc, a na sali R nie mógł być, najważniejsze, że to wiosna będzie- optymistycznie nastraja i wszystko widzi się w lepszych barwach

. Powoli nie mogę się doczekać czwartku powiem wam że liczę na zwolnienie bo już tak naprawdę chce mi się odpocząć nie wiem ale jakieś zmęczenie czuję od pewnego czasu nie mogę się z niczym wyrobić na wszystko brakuje mi czasu :-(.

ale jak to bedzie kto wie....?!