reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
dziękujemy zeberka a ja widzę że Ty masz takie maleństwo a tu następne już tak daleko w drodze, super,w takim razie my pewnie też życzymy Tobie dokładnie tego samego jednym słowem ^^

reklama
czesc brzuchatki :) ja na caly weekend wyjechalam z rodzinka na dzialke, troche popracowalismy, i wrocilam bez Wiki, ktora zostala z babcia na caly tydzien :rofl2: mamy chwile dla siebie, i zeby pozalatwiac kilka spraw z mieszkankiem :-)
co do kupowania wozkow i fotelikow to moze nie jestem za tak wczesnym kupowaniem, ale ja sama wertuje allegro i szukam czegos konkretnego, juz mam pare typow ;-)
co do dzieciatka mamykruszynki to tez jestem za zabkowaniem, ale niestety w tej kwestii nie pomoge bo ja nie nadazalam w liczeniu zabkow, wiki wychodzily bardzo szybko, bezbolesnie i bezobjawowo :tak:

hej :) ja tylko na chwile .. nawet nie mam na nic ochoty bo jestem chora ;/
mam nadzieje ze mi przejdzie .. bo w pierwszej ciąży byłam chora cały czas ;/ ehhh... nie mam siły ;((
a jeszcze musze dzis z mała na uczelnie pojechac ;/

Witajcie kochane po weekendzie... ja siedzę w pracy, pogoda jest okropna, Maja u dziadków bo jest jeszcze na lekach... ale muszę wam sprzedać mój nowy patent na mdłości jak robi mi się nie dobrze, to odgryzam tak 1/2 pastylki gumy orbit ale tej zielonej bo jest najbardziej delikatna i żuję przez chwilę, nie za długo bo przyniesie odwrotny skutek :-D

yoohoosek zonqa - jak się czujecie kochane

krolewnazmarcepana - dużo zdróweczka życzę

hej

u nas 4 stopnie brrr

Młody pojechał do przedszkola a ja gnije w łóżeczku. Plamień od soboty u mnie brak :laugh2:więc leki działają. W środę zobaczymy jak ma się sytuacja

cześć kochane,

wróciła marnotrawna Dotkass ;-) usiadłam do kompa, żeby się z Wami przywitać i życzyć Wam miłego dnia, mam nadzieję, że Was nadrobię, jak zjem śniadanko to zasiądę i postaram się przewrtować wszystkie posty, których nie przeczytałam

na weselu było super, wybawiłam się, ba nawet potańczyłam w 12 cm szpilach (a już się bałam, że nie dam rady- ostatnio latam na płaskim, żadko kiedy zakładam szpile) :-)

odezwę się później, buziak

reklama
oliwka 36 ja tez zazdroszcze czasem dziewczynom leniacym sie w domku ;)
ja wstaje o 5,30 mala do przedszkola zawoze na 6:50 i na 7 na pociag i do pracy, wieczorem do domu zajezdzamy na 18.... ale w sumie gdyby nie to, to bym sie zanudziala w domu ;) wiec nie ma co nazekac, zdazymy sie wylenic :-D:-D:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry