reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
wiesz co ja moze mam krotsza przerwe bo ok 2-3 tyg ;-) ale my lubimy.lubilismy sie sexic.... a teraz jakos nie mozemy, no w sumie to bardziej ja niz misiek, ja szukam wymowek i wogole jakos tak nijak jest.... nie wiem czemu i dlaczego we mnie jest ten hm.... nie wiem nawet czy strach czy lek czy jak to tam nazwac, ale jest ciezko mi go wyeliminowac....
nawet czytalam o tym i sie doczytalam ze jak sie staralo o dziecko, u nas niby nie duzo bo 2 cykle, ale jak zaszlam to (zeby nie bylo tak wyczytalam!) to przestal mi byc potrzebny facet, mam 1 dziecko, z 2 w ciazy, do tego nastroje, hormony i facet poszedl w odstawke.... bardziej to sprawa psychiki, wiec trzeba przemyslec i nie byc "egoistka" w tej kwestii.... no ale dobrze sie czyta gorzej wprowadza w zycie ;-)

masz racje tez to czytalam.. i w sumie otworzylo mi to oczy bo nie chce mi sie nawet zajmowac moim mezusiem...
musze sie wziac za siebie bo szkoda mi juz go ...:zawstydzona/y:my tez lubimy nigdy nie mialam takiej przerwy ... no raz pod koniec ciazy i potem po porodzie..
ale pozatym zawsze mialam wysokie libido i to moj M mi odmawial czasem a nie ja

Witam się wieczornie,
Widzę że temat seksu się przewinął,ja w pierwszym trymestrze miałam mniejszą ochotę,choć nie mogę powiedzieć że żadną,za to teraz mogłabym na okrągło.Aż po nocach mi się śni:-)Ja nawet po porodzie nie miałam dużej przerwy,bo już trzy tygodnie po zgwałciłam męża.A później dostałam zjebkę od lekarza,bo ponoć trzeba odczekać 6 tygodni:-)
Idę się położyć,bo zaraz wróci M a przecież jestem obrażona:-)
Dobrej nocki

hej dziewuszki, widzę że temat przytulanek.. no ja się nie umiem przełamać :/ też cały czas myślę o tym czy jak pójdę się umyć 'po' to się nie okaże że plamię :zawstydzona/y:to już obłęd jakiś. do tego wcale nie czuję ruchów i jeszcze głupia chciałam zobaczyć jak tam szyjka i sama wczoraj się zbadałam o ile tak to nazwać można i jak dla mnie to jest totalnie miękka i rozpulchniona :baffled: dostanę szału do wt, bo dopiero we wt mam wizytę.

bu.

Cześć Mamuśki,
słuchajcie, nie wiem czy wam to pomoże, ale rozmawiałam ostatnio o tym z moim lekarzem i pytałam, czy mogę uprawiać seks, bo też sie bałam plamienia itd. Powiedział, że bez problemów, oczywiście tak, ale w miarę możliwości to nie za "ostro", żeby penetracja nie była bardzo głęboka, a taka normalna. Powiedział, że plamienie po seksie nie jest czymś strasznym, że to normalne, że po tym i po np. badaniu ginekologicznym kobieta może troszkę plamić, bo szyjka macicy jest bardzo delikatna i czasem od samego dotyku krwawi, ale to nie jest groźne. Powiedział, że trzeba się martwić, jak krwawienie występuje samoistnie, czyli od niczego. Ja mu całkowicie wierzę i bardzo mnie uspokoił. Zaraz tego samego dnia po wizycie, uprawiałam z moim K seks, taki normalny, jak przed ciążą i nic się złego nie działo, nawet jednej plamki krwi nie było. Dlatego kochane moje nie bać się, tylko lecieć przytulać tych mężów, niech oni też mają trochę więcej przyjemności :-)

czesc brzuchatki,
a wogole to wy juz w gumach? bo podobno zalecane jest od II trym zeby kochac sie w gumie, zeby nie doszlo do przedwczesnego porodu.... zreszta to ze sex wywoluje porod to jest udowodnione, zazwyczaj lekarze zalecaja go przeterminowanym ;-)

a tego to nie słyszałam, że w ciąży trzeba w gumce, wiem, że chodzi tu o oksytocynę, ale nie sądziłam, że seksem można wywołać poród już w II trymestrze.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry