reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
karenka wspolczuje ci bardzo bo domyslam sie jak dla ciebie trudne jest to czekanie na wynik...
ale bedzie napewno dobrze
niestety ryzyko wystapienia zespolu downa wzrasta z wiekiem wiec te testy pappa w pozniejszym wieku wlasnie moga narobic tylko niepotrzebnie stracha...
jeszcze killka dni tylko i sie wszystkiego dowiesz.

to straszne ze w tych czsach ludzie nadal dziwne reaguja na chore dzieci ale wiecie co to jest wina tego ze nie ucza w polsce dzieci od poczatku
tutaj w Anglli nawet jak wlaczam mojemu synkowi bajki program tv dla dzieci prowadzi pani bez reki , drugi jest o wlasnie o panu ktory spiewa itp.. i sa z nim same dzieci wlasnie niepelnosprawne itp..w kazdym prawie teledysku piosenkach sa takie dzieci...
wiec dla takiego dziecka co widzi to od malego i codziennie to ktos ''inny'' nie robi na nim jakiegos mega wrazenia.. czlowiek jak czlowiek.. a to ze jedzi na wozku czy zachowuje sie inaczej nie czyni go kim gorszym..
a w Polsce niestety jest jak jest i czesto wlasnie ludzie sa dla siebie okrutni...
pamietam jak w podstawowce do mojej klasy przyszedl chlopak tez wlasnie mial adhd i autyzm.. dzieci sie z niego smialy non stop a nauczyciele wcale nie byli lepsi.. bo traktowali go moim zdaniem strasznie

Ostatnia edycja:
reklama
pscółka, to okropne, jak tak można...ja to czasem tak sobie po cichu mówię, że los zwraca nam po stokroć to co my dajemy od siebie...czasem życzę, by takie osoby same na własnej skórze poczuły co to oznacza :-(

pscółka, to okropne, jak tak można...ja to czasem tak sobie po cichu mówię, że los zwraca nam po stokroć to co my dajemy od siebie...czasem życzę, by takie osoby same na własnej skórze poczuły co to oznacza :-(
to jest wlasnie karma
wierze w to rowniez:))ze to co zle wraca do nas jak bumerang , to co dobre tez

to jest wlasnie karma
wierze w to rowniez:))ze to co zle wraca do nas jak bumerang , to co dobre tez
no właśnie o tym pisałam, że po stokroć zwraca, jeśli jesteśmy świniami to w końcu ktoś nas będzie w ten sposób traktował, a jeśli jesteśmy dobrzy będą nas cenić i los będzie nam sprzyjał :tak:

nie dziwie sie wcale.. i napawde wspolczuje
musi byc ci ciezko..
trzymam mocno kciuki i czekamy na wyniki razem z toba!!:):tak::tak:

dotkass dokladnie tak:tak:

ja lece sprzatac domek nie chce mi sie ale mam masakre w domu:D
od jedzenia slodyczy troche mi waga podskoczyla..
dopiero co bylo 1+ a tu juz ze 3 albo 4....

A druga bardzo przykra sytuacja. Jechała mama z kilkuletnim chłopcem, który myślę, że nawet dla mniej spostrzegawczych widać było, że jest autystyczny, bo nie usiedział spokojnie i mówił "po swojemu", co gorsza chyba miał też ADHD, bo miał założone takie szelki na smyczy jak dzieci uczące się chodzić i w momencie kiedy wychodzili z autobusu wyobraź sobie, że ludzie zaczęli się podśmiewywać, a jedna dziewczyna nawet chciała zdjęcie telefonem robić - wtedy to już nie wytrzymałam i odezwałam się, że chyba przesadza. Nawet teraz jak o tym pomyślę to łezka mi się w oku kręci, zero empatii:-(.

moj Boze :-( :-( :-( az mi sie smutno zrobilo

ankzoc, ja mam wywolane tylko z wakacji, wyjazdow i uroczystosci...a synek ma 5 lat :zawstydzona/y:
tez musze uzupelnic jego albumy

yoohoosek, czy to Twoja dzialka? ... nieorganiczne substancje barwiace? szukam info na temat barwnika E171

niby ryzyko urodzenia dziecka z Zespolem Downa wzratsa po 35r zycia a podobno statystyki pokazuja ze 80 % chorych dzieci rodza matki do 25 roku zycia

a ja mam do was pytanie jeszcze.. boli was tak jakby w pachwinach bokach?? mnie cos pokluwa ostatnio i kluje czesto do tego czasem jak spie.. rano boli mnie brzuch troche moze jak na okres? sama nie wiem trwa to chwilke... mozliwe ze to poprostu juz niewygodnie bo ciezko zaczyna byc,... brzuch mam duzy

wogole juz mam problem z depilacja miejsc intymnych.. ledwo co widze przez brzuchol:O ostatnio jak zobaczylam jak sie ogolilam to padlam ze smiechu... jak pieknie..hehe

niby ryzyko urodzenia dziecka z Zespolem Downa wzratsa po 35r zycia a podobno statystyki pokazuja ze 80 % chorych dzieci rodza matki do 25 roku zycia

Bo rodzących kobiet w tym wieku jest dużo więcej, dlatego wychodzi, że 80%. Statystyka to jedno wielkie kłamstwo, nie ma co się na tym wzorować.

"Statystycznie - ja i mój pies mamy po 3 nogi"

reklama
Hello.
Dziewczyny ratunku- CO NA KASZEL??!! KOSZMARNY KASZEL! Normalnie płuca wypluwam:no: Byłam u internisty to kazał pić syrop z prawoślazu i jakis łagodny antybiotyk z kropel do oczu przepisał który mam do kropel na katar dodac i stosować przez tydzień:eek: Niedługo z małą do homeopatki jade i może ona tez mi pomoże bo Julka ma to samo...tylko boje się tych magicznych leków w ciązy.
Miód, sok malinowy, cytryne stosuje i nic.
Po syropie z cebuli wymiotowałam pół nocy 2 dni temu- w ciąży nie przejdzie.:no:
łykam ten prenatal grip care z czochem i rutinoscorbin i syrop stodal.
Znacie jakieś sposoby???:confused::confused::confused:

oj ja też muszę powywoływać zdjęcia, mam ich tyle, że :szok: a wywołane tylko 3 w dużym formacie, które wiszą na ścianie, nie mam żadnego albumu ze zdjęciami Amelci...jeden wspólny album to z naszego ślubu i tyle...a ciuszki, czekam aż się dowiem jaka płeć, żeby w razie co powystawiać dziewczęce ciuszki na allegro, a są naprawdę słodkie, te wszystkie sukieneczki :-(:-(:-(
Czeka mnie to samo...też mi żal będzie tych cukierkowych szmateczek...a jeszcze ile roboty żeby to powystawiać:sorry: Więc w sumie "nie obraziłabym się" jakby jednak druga też była dziewuszka:-D

Notka- połówkowe będę miała dokładnie w połowie- 20tydz 1 dzień:-D

Karenka- musi musi musi być wszystko ok! trzymam kciuki!:tak:

O tramwajach i autobusach to temat rzeka i jak zaczynam to mi sie ciśnienie podnosi...oj mało co mnie tak wkurza jak ignorancja ludzi. A udawanie ślepych to już w ogóle.:wściekła/y:

Wpadłam poczytac i muszę zmykać. Zaliczyłam już urząd pracy i mego lekarza i jeszcze z małą lece...no zdechne jak nic dzisiaj:no:

Miłego popołudnia.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry