ladies
Fanka BB :)
dokladnie tak, to samo czytalam....Bo rodzących kobiet w tym wieku jest dużo więcej, dlatego wychodzi, że 80%. Statystyka to jedno wielkie kłamstwo, nie ma co się na tym wzorować.
"Statystycznie - ja i mój pies mamy po 3 nogi"
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dokladnie tak, to samo czytalam....Bo rodzących kobiet w tym wieku jest dużo więcej, dlatego wychodzi, że 80%. Statystyka to jedno wielkie kłamstwo, nie ma co się na tym wzorować.
"Statystycznie - ja i mój pies mamy po 3 nogi"
a ja mam do was pytanie jeszcze.. boli was tak jakby w pachwinach bokach?? mnie cos pokluwa ostatnio i kluje czesto do tego czasem jak spie.. rano boli mnie brzuch troche moze jak na okres? sama nie wiem trwa to chwilke... mozliwe ze to poprostu juz niewygodnie bo ciezko zaczyna byc,... brzuch mam duzy
wogole juz mam problem z depilacja miejsc intymnych.. ledwo co widze przez brzuchol:O ostatnio jak zobaczylam jak sie ogolilam to padlam ze smiechu... jak pieknie..hehe

że statystyki to głupota się zgodzę, bo nie każdy odpowiada zgodnie z prawdą...ale jeśli chodzi o wiek rodzących, w tych czasach jednak mam wrażenie, że więcej jest rodzących kobiet po 25 rżBo rodzących kobiet w tym wieku jest dużo więcej, dlatego wychodzi, że 80%. Statystyka to jedno wielkie kłamstwo, nie ma co się na tym wzorować.

;-) a na kaszel Drosetuxże statystyki to głupota się zgodzę, bo nie każdy odpowiada zgodnie z prawdą...ale jeśli chodzi o wiek rodzących, w tych czasach jednak mam wrażenie, że więcej jest rodzących kobiet po 25 rż![]()
a ja mam babciny sposób woda + sól i tak płukać gardłona kaszel i suche gardlo mi lekarz polecal plukanie gardla w roztworze wody - pol szklanki letniej wody + lyzeczka gliceryny - do kupienia w aptece i tym plukac gardlo
kiedyś jak śpiewałam i miałam zdarty głos, bo kilka dni wcześniej przed koncertem prowadziłam karaoke i nie dość, że głos, fajki, dym w knajpie to nie mogłam mówić piłam, olej z żółtkiem i cytryną, obrzydliwe, ale tak na gardło działało, że od razu łagodziło i zero chrypki, ale w ciąży to raczej odpada ;-)
Moje 3 kuzynki miały po dwójce dzieci do 20 rokużycia;-) i w mniejszych miejscowościach ta średnia może być jeszcze tak niska.
cala rodzinka wczoraj pieczarki obieralismy ;-) smakuje jak nigdy