Notka - wiesz Maja chodzi do przedszkola publicznego, tylko że darmowe mamy 5 godziny reszta jest płatna. Oprócz tego płacimy za wyżywienia. Wszystkie dodatkowe zajęcia typu teatralia, jazda konna, szachy, ang jest już w cenie ale ogólnie to wychodzi tak że płacimy tyle co za prywatne. o 12 dzieci są po obiadku i idą spać, budzą się przed 14 później maja podwieczorek a przed 15 łaczą ich już w grupie mieszanej bo mała dzieci jest... A ja za te godziny muszę płacić, więc stwierdziliśmy z M że będę odbierać Maję szybciej... ona jest bardzo szczęśliwa bo zawsze przezywała leżakowanie a nam zostanie dodatkowa kasa ;-)
margot87 - najlepsza na wszelkie bóle jest no spa jesli po niej ci przejdzie to myślę, że nie ma co panikować... to dopiero początek później będą boleć rozchodzące się biodra, pokopane żebra ;-)
pscółka i spółka a teraz jak się czujesz?? łapią cie jeszcze te bóle?
olk86a - współczuję, ale ja mam tak samo, fakt, że ilośc wymiotów się zmniejszyła ale są produkty po których rzygam jak kot
aneczka852 - trzymaj się

będzie dobrze, zdrówka dla synka
ladies - to młody był w szoku co??
krolewnazmarcepana - powodzenia
katarinna ,
pscółka i spółka - na pewno ma znaczenie, taki maluszek nie ma takiej siły, żeby uderzać mocno...

ale właśnie podczas leżenia można poczuć, u mnie to 2 ciąża nie mam dużego brzuszka a nie czuję jeszcze na zewnatrz
yoohoosek - kochana, ja właśnie zaczęłam czuć tak delikatnie a najlepiej jak położę się na plecach i dobrze się wyciągnę

no i oczywiście wieczorem