reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Cześć dziewczyny!
Mam za sobą okropny dzień wymiotowałam prawie od ranna. A już się łudziłam, że to tylko złe wspomnienia ;(
Co do kojca(poduchy do spania) to ostatnio dostałam na moje urodziny od przyjaciółki ;) ona rodziła 2 lata temu i wiedziała co może mi się przydać. Mój M mówi, że ta poducha to jest jego zastępstwo bo jak wchodzi do wyrka to ja ją wyrzucam i przytulam się do żywej zabawki.
Margot co do bólów też takie miałam. Czasami po lewej, czasami po prawej stronie wczoraj byłam na wizycie i lekarz wszystko posprawdzał i powiedział, że macica się rozciąga. Pytał czy boli mnie dół brzucha i czy jak a miesiączkę bo takie objawy mogą świadczyć, że coś jest nie tak!
Mój malutki zdrowy ładnie rośnie, ale odwrócił się do nas pupą i nadal nie wiemy kto tam siedzi. :blink:

pscółka ja też piszę w pamiętniku do dziecka, tak samo pisałam do Amelci :tak::-)

ja tez chciałam cos takiego zrobic zeby dzieci miały pamiatke w formie prezetu na 18te urodziny ale pierwszym maluchem byłam tak przejeta ze tylko zdjecia zdjecia i opieka hehe i wymysliłam ze zrobimy drugiemu bobasowi takie same zdjecia jak miała mała w tych samych miejscach i w miare mozliwosci w tych samych pozach heheh i jakos to piknie oprawie cos wymysle :)

ja tez chciałam cos takiego zrobic zeby dzieci miały pamiatke w formie prezetu na 18te urodziny ale pierwszym maluchem byłam tak przejeta ze tylko zdjecia zdjecia i opieka hehe i wymysliłam ze zrobimy drugiemu bobasowi takie same zdjecia jak miała mała w tych samych miejscach i w miare mozliwosci w tych samych pozach heheh i jakos to piknie oprawie cos wymysle :)
fajny pomysł, u mnie będzie to nie możliwe, bo Amelcia pierwsze lata spędziła zupełnie gdzie indziej niż spędzi je drugie Maleństwo :tak::-)

mnie non stop boli brzuch i kluje albo boli pochwa ale to chyba normalne.. mam tak od poczatku ciazy a dzidzius w brzuszku szaleje usg spoko wiec to wszystko dlatego ze macica rosnie
teraz bardzo intensywnie

Czesc brzuchatki :)
Jak miło Was poczytać, nie było mnie dwa dni na forum a tu tyle do nadrabiania :) Miałam w zamiarze odpisać każdej, niestety po tak aktywnych waszych dwoch dniach jest to raczej nie możliwe
Mały nam się pochorował i maruda straszny nie dawał mamie ani chwili spokoju :/ a oprócz tego w najbliższym czasie czeka nas przeprowadzka aż jestem przerażona tym wszystkim.

Widzę że temat fb i nk jak ktoś chętny to zapraszam do wysłania na priv danych ja jestem i tu i tu.

reklama
:) jej dotkass właśnie spojrzałam na Twój suwaczek jutro już zaczniesz 20 tydzień kurcze kiedy ten czas zleciał :) pamiętam jak były pierwsze wizyty u lekarza pierwsze usg a tu już połowa na karku

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry