ankzoc
Maj '09 Kwiecień '13
ladies - wiesz Maja o dziecko dowiedziała się bardzo szybko, najpierw była euforia, póżniej był etap złości i nie chciała dzidzi bo, ja ciągle wymiotowałam, źle się czułam i byłam zmęczona... teraz czuję się już lepiej i zaczęliśmy pracować nad zmianą tego wizerunku, nawet Panie w przedszkolu zauwazyły że Maja jest jakaś taka inna więc powiedziałam dlaczego i one też jej tłumaczyły... dziś cieszy się, w sklepach chce wybierać różne rzeczy i z dumą mówi że będzie starsza siostrą. Super filmik
yoohoosek - to poznałaś moją tajemnicę
a tak swoją drogą to lubię do każdego chociaż 2 słowa napisać, to takie miłe, że ktoś odp ci na twój post ;-) A jeśli chodzi o pamięć to faktycznie mam dobrą... tylko czasami w ciąży nie mogę się porządnie wysłowić
Dotkass - super sprawa z tym pamiętnikiem. ja mam dla Mai taki gotowy pamietnik maleństwa i teraz przedszkolaka... u mnie chyba wychodził synek
Oliwka 36 - ale masz kawalera ;-) powodzonka
Notka - ja pępek wywaliłam brzydził mnie
ale za to mam test,opaskę z rączki, pierwsze buciki no i ubranko z chrztu :-) miała ręcznie robione na zamówienie. No i mam pamietnik maluszka i teraz pamiętnik przedszkkolakabeti84 - wow i naturalnie
powodzenia krolewnazmarcepana - zdróweczka życzę, udanego usg... a jaki wózek chcesz kupić?
Pianka -no to miała siostra niespodziankę

Ella1 -zdrówka życzę
Co do FB to ja też chętnie :-) wysłałam do kilku osób jak coś to piszcie na priv
sorry ale Maja ma taką korbę, że zaraz ją....
dziewczyny jak ona się nie wyśpi w przdszkolu to przechodzi samą siebie zrobiła taki syf w domu, że wyć mi się chce

) Ci powiem, że prawdopodobnie to Twoja reakcja na rozciąganie macicy. Jeśli ból ustaje podczas leżenia i po no-spie to trzeba leżeć jak najwięcej, brac końskie dawki magnezu i no-spe w razie potrzeby jak boli solidnie. Nie chodzić, nie robić nic- odpoczywać. Ja teraz mam tak, że pół tygodnia jest całkiem ok, a kolejne pół tygodnia boli i gniecie. Np kilka dni temu przez 2 dni bardzo solidnie gniotło i bolało mnie po lewej stronie dokładnie w jednym miejscu...odpoczywałam i po 2 dniach przeszło...Życze więc spokoju i relaksu. A jak wolisz się upewnić to zróbcie sobie wieczorną przejażdzkę do szpitala i niech rzucą okiem na szyjkę. Mnie przy Julci bolało codziennie bardzo a szyjka trzymała super- pogibaną tamta ciążę miałam