myszka_1405
Fanka BB :)
ja tam mam zablokowany na obcych wiec mi to rybka ;-) wiec jak chcecie mnie znalesc to ja : karolina zaremba otwock :-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
white orchid_jak ty pieknie wygladalas w Dniu Slubu!!!!!!!!!!
ja juz lekko nie wiem kto jest kto, chyba musze na spokojnie was poogladac)))

:-)
white orchid_jak ty pieknie wygladalas w Dniu Slubu!!!!!!!!!!
.
ja chętnie bym Ci zabrała i sama je zjadłazabierzcie ode mnie ptasie mleczko.../

poproszęno już załozyłam fb heee w domu powrzucam zdjęcia i się będziemy integrować
jak ktos chce to na pw podam dane

nie ma problemu...zapraszam, ba nawet z noclegiem ;-)dotkass to ja do Ciebie przyjadę żebyś mi zrobiła sesję![]()
:-)
i zdołowana, bo tych najmniejszych ciuszków mam nie wiele :-( a jak już mam to większość typowo dziewczęcych, z takich uniseksów to mam może z 5 sztuk
mam niby jeszcze ze dwa pudła do przejrzenia, ale tam to raczej już większe i skarpetki, buciki itp., tak więc nie mam wyboru muszę nosić pod serduchem dziewczynkę ;-)
trzymam kciuki :-)No ja zaraz uciekam do lekarza:-) dam znac jak juz będzie po...
a ja już przejżałam, rzeczy i jestem wi zdołowana, bo tych najmniejszych ciuszków mam nie wiele :-( a jak już mam to większość typowo dziewczęcych, z takich uniseksów to mam może z 5 sztuk
mam niby jeszcze ze dwa pudła do przejrzenia, ale tam to raczej już większe i skarpetki, buciki itp., tak więc nie mam wyboru muszę nosić pod serduchem dziewczynkę ;-)
![]()