dziewczyny szalejecie
yoohoosek pisalas, ze masz ten kojec z motherhood do spania. tak sobie wlasnie myslalam czy na pozniejsza ciaze nie kupic sobie czegos takiego jak juz brzuszek bedzie wiekszy (obecnie wole miec oparcie na plecy w mezu

) tylko mam taki dylemat... jak wysoko ma sie glowe na tej poduszce?? bo ja uwielbiam spac na kompletnie plaskich poduszkach, jak mam za wysoko glowe to mnie boli kark

czy ta poduszka raczej jest taka sztywniejsza ze wymusza zeby ta glowa byla wyzej czy mozna ja rozplaszczyc? jesli wiesz o co mi chodzi
widzialam, ze poruszalyscie temat 3d/4d. ja w ramach abonamentu mam wizyty ze zwyklym usg i zgadzam sie, ze takie usg dobremu lekarzowi jak najbardziej wystarczy. dlatego i usg genetyczne i polowkowe robie w 2d, a pieniadze mam zamiar wydac tylko na takie dodatkowe usg dla wlasnej przyjemnosci, zeby sobie poogladac, nakrecic film na pamiatke itp. ale to dopiero w 23 tygodniu, bo wtedy podobno najfajniej widac. czesciej uwazam, ze nie ma sensu wywalac na to kasy, bo troche to kosztuje (ja zaplace 290zl...), a za te pieniazki mozna kupic fajne rzeczy dla maluszka czy zafundowac sobie sesje brzuszkowa

a i tak ciesze sie, ze w ramach abonamentu mam fajna ginke, bo jak sobie pomysle ile musialabym wydac dodatkowej kasy jakbym chodzila gdzies poza abonamentem, placila za wszelkie usg, badania itp. to

wiec w sumie z takich rzeczy zwiazanych z ciaza wydamy tylko 290zl - cala reszta reszta w abonamencie :-)
ja dzis bylam na ciazowym pilatesie :-) przyjemnie

a o 17 warsztaty Bezpieczny Maluch :-) ciekawe czy to bedzie bardziej merytorycznie czy reklamowo