reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
ja nk juz dawno nie mam :P z resztą fb tez mi sie juz znudził :P to było wielie boom jakieś 2 lata temu ;p

hahahaha do dzis pamiętam jak z mężem gralismy w farme hahah i pojechalismy w góry bez kompa tylko z iphonem i ni dało sie na nim grać i nam warzywka pousychały no zaraz sie chyba popłacze ze śmiechu jak sobie to przypomniałam :-D

reklama
Dobra ja też wysyłam swoje namiary na fb, ale ja taka średnia fejsbukara jestem, tylko jedno zdjęcie wrzucone (i to sprzed prawie 4 lat....) ale może teraz się poprawię D

No to przestajemy być anonimowe.
yoohoosek ja też ostatnimi czasy usunęłam większość zdjęć z fb, a to które mam to z przed roku, jeszcze okulary nosiłam, aż się sama zdziwiłam jak zobaczyłam.

Nie pamiętam, która to pisała, ale forum to pożeracz czasu, powinnam robić projekt a siedzę z Wami, chociaż to moje ostatnie chwilę kiedy mogłabym zrobić coś pożytecznego na uczelnie, bo przez najbliższy tydzień to co innego będe miała w głowie.

Cześć dziewczyny :) ale produkcja :szok: małe szanse na nadrobienie wszystkiego :/
yoohoosek
ja nie robię ani 3D ani 4D:tak:
ankzoc ale fotka :-D tez mam podobną, dostałam jako podstawę do reklamacji jakby córcia się synkiem okazała ;) zwłaszcza że miałam dużego stresa bo moja siostra na porodówce dowiedziała się że Zuzia z USG jest Bartusiem :-Da 3 różnych lekarzy obstawiało dziewczynkę...
A ja mam nk, fb też mam konto ale bez zdjęć bo jakoś tego nie ogarniam poruszania się i ustawiania prywatności na fb a nie chcę żeby każdy mógł sobie przeglądać moje prywatne zdjęcia :tak:też chętnie wymienię kontakt :) Miłego dnia dziewczynki!

hehe :D :P
ale dziwnie zobaczyć osoby które wczesniej jakoś sobie wyobrażałam w głowie :D:-D:-D
prawda??? a najlepiej jak sobie zupełnie inaczej wyobrażało się tą osobę to jest takie zaskoczenie :-D

no jak ktos jeszcze ma nk to piszcie na pw;-), bo ja na razie tylko tu mam... mamakruszynki jestem porazona ilością zdjęć:-)... ale bardzo miło sie poznać Dziękuję za zaproszenie... biorę się za zakładanie fb...:happy2:
ja nk też już dawno nie mam, najpierw miałam grono, później przeniosłam się na nk, ale chyba najdłużej wytrzymałam na FB, jak dla mnie najlepsze, ale jak pisze krolewna i to się nudzi, ciekawe co będzie następne?

no naprawde smiesznie was zobaczyc. Ja tez w sumie nie mam zadnych nowych zdjec, ale postaram sie cos z czasem powrzucac.

Odnosnie zdjec-wybieracie sie na jakies ciazowe sesje zdjeciowe w pozniejszym okresie? Ja na 100 procent, to super pamietka :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry