reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
jestem za, ale to może faktycznie poczekam na WZ i tam podam dane i kto będzie chciał to mnie znajdzie :tak:
Mam newsa dla was. Żona mojego kuzyna urodziła dzisiaj chłopczyka, hmmm teraz najlepsze 4,5 kg i 63 cm :szok: W ogóle miała być dziewczynka a tu taka niespodzianka :szok:

o widze ze szukamy sie na fb :P ja tez chce was zobaczyc :D
wysyłam Ci siebie mamo kruszynki :D

my choroby części dalszy :P
ale dzis jedziemy na usg genetyczne, a jutro jade oglądać wózek :P hehe
ogólnie to zdycham więc nie siedze przy kompie :P nie mam na nic siły...

mam nadzieje ze ten lekarz dzis powie ze dziewczyna :D
bo ja juz do brzucha Lenka wołam :P

tak niespodzianka, cały czas myśleli że dziewczynka a jedną już mają i jeszcze mówili że jak będzie taka ruchliwa jak ta pierwsza to oszaleją :-) a tu chłopczyk i to jeszcze taki duży.

2 godziny mnie nie było a nadrabiania dużo.
Ja zawsze zapominałam co której mam odpisać, ale skorzystam z Waszych pomysłów więc powinno być mi już łatwiej.

yoohoosek zdjęcia sukni pokażę, ale już po ślubie bo przyznam się szczerze, że na chwilę obecną nie mam żadnego, suknie miałam szytą, także nie ma jej w katalogach, a zdjęć jakoś wcześniej nie robiłam.

ankzoc
dziękuję, liczę na to, że chociaż nie będzie padało w sobotę.

beti jaki duży chłopaczek, gratulacje dla koleżanki

Co do poznania się na fb, to do dziewczyn co już wyraziły chęć wysyłam PW z danymi jak mnie znaleźć, a jak któraś jeszcze miała taką ochotę to czekam na waidomość :-)

ladies, ale się uśmiałam, jakby do Twojego mężanie dotarło...it's a boy...it's a boy yhy...po chwili pytanie Twojego męża" it's a boy? yes?" hehehehe, no boskie :-D

ja większość na fb mam, więc jak któraś jeszcze jest chętna a się nie mamy to piszcie na prv...ja pisze do mamykruszynki

reklama
no jak ktos jeszcze ma nk to piszcie na pw;-), bo ja na razie tylko tu mam... mamakruszynki jestem porazona ilością zdjęć:-)... ale bardzo miło sie poznać Dziękuję za zaproszenie... biorę się za zakładanie fb...:happy2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry