reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Kwiecień 2013

Pianka - ja mam czasami wrażenie, że mój mały jest częścią mojego ciała :confused2:. Nawet siku ze mną chodzi żebym tylko nie uciekła :confused2:. Mąż wiecznie poza domem, więc co by nie trzeba było załatwić to z małym. A ma to do siebie, że lubi uciekać to już w ogóle masakra.
No my w kinie byliśmy ostatni raz pół roku temu. Tylko byliśmy wtedy u moich rodziców. Oni problemu nie maja i małego nawet na tydzień by wzięli ;)

reklama
Smile_ moi teściowie też by najchętniej małą do siebie zabrali ale im akurat to ja jej dłużej niż godzinę nie zostawię ;D nie mówiąc że przez 13 m-cy widzieli ją 2 razy..

Neli29 dziękuję za życzenia :-)A co do gorzkiego smaku, to ja mam taki po luteinie.:-)
Królewna w pierwszej ciąży byłam tak dawno, że teraz wszystkie badania robię raz jeszcze. Nawet zapodziałam gdzieś wynik badania na grupę krwi i muszę jeszcze raz robić:zawstydzona/y:

Dziewczyny Wynik bety z dzisiaj to 773:) przedwczoraj było 395 wiec chyba rosnie prawidłowo:) więc teraz oby wizyta pokazała że ciąża tam gdzie trzeba, i spuszczę w końcu z siebie trochę powietrza, bo na razie zeyję na wdechu w wielkim stersie....

Julianka życzę Ci spełnienia wszystkich marzeń, zdrowia, zdrowia oraz jeszcze raz pieniędzy:)

Smile, u mnie to samo, wizytę w wc odbębniam albo z synem, albo muszę mieć rozwalone drzwi na całą szerokość, nie zdziwię się jak kiedyś będąc "w gościach" po prostu nie zamknę drzwi od wc bo mi w krew wchodzi załatwianie się z otwartymi :/ hehe

Witajcie kochane :) Strasznie dużo piszecie, na razie zwyczajnie nie jestem w stanie tego ogarnąć ;) Chciałabym pogratulować wszystkim kwietniowym mamusiom i życzyć spokojnych, cudownie przeżytych ciąż!!! :D

Ja ostatnio troszkę zeshizowałam - jak widać po suwaczku ciąża jest jeszcze bardzo młoda. Testy wykonałam w 31 i 32 dc i na obu ta druga kreseczka wypadła dość blado względem tej przy C. Dodatkowo w obu przypadkach druga kreska pojawiła się po około 1 min. Przestraszyłam się, a przy drugim testowaniu nawet popłakałam, bo byłam pewna, że z maleństwa nici. Dziś jednak poczytałam na wielu forach, że innym dziewczynom również przytrafiało się coś podobnego, a mimo to były w ciąży. Uspokoiłam się więc (przede wszystkim dla dobra mojego maluszka) i poczekam na pierwszą wizytę u lekarza. Cieszę się tą ciążą przeogromnie!!! :-)

Z moich objawów: typowo na @: bolące piersi, ale tylko przy dotyku i pobolewanie podbrzusza od czasu do czasu.

Julianka tylko że luteiny nie biorę zastanawiam się tylko czy to z winy ciąży czy wątroby bo już sama nie wiem ale póki co ratuje się cukierkami bo to na krótki czas pomaga:baffled:
ps. mam nadzieję że to tylko dziś :-(

Julianka : wszystkiego najlepszego !!:-)

mi jest dzisiaj nie dobrze okropnie! Teraz na chwilę przeszło i mam ochotę na fast fooda chociażby najmniejszego!!! :-D

reklama
Witajcie dziewczyny.
Czy ktoras z was niema juz przypadkiem bolow piersi. Mnie jakos juz przestaly tak bolec a do tego nie mam tak duzych mdlosci :confused::confused::confused:. Moze dlatego ze czesto jem i w sumie jestem na wodzie sokach warzywach owocach i rybach no i oczywiscie nabialach ( zreszta jak zawsze ).
Za to jak zjem cos czego nie lubie to dopiero mi sie zaczyna w zoladku i mam niesmak.
Gdyby nie ociazale podbrzusze czasami to bym myslal ze nie jestem w ciazy.
Zastanawiam sie czy to normalne bo jak czytam wasze posty to az mnie to przeraza a wizyte u lekarza mam dopiero po srodzie.

Do góry