Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Serduszko bije 120 uderzeń na miunutę - według pani doktor idealnie jak na ten czas. No i mam pierwsze zdjęcie!!!Niewiele na nim widać, ale jest :-)

ja nie mam wynikow bety, nawet nie wiem gdzie i jak i kiedy to sie robi. myslalam, ze na 1 wizycie u gina
White_orchid u mnie sport nigdy nie był mocną stroną także teraz to w zasadzie spacerki i gimnastyka, bieg i podnoszenie ciężarów przy dziecku ;P ale na basen chętnie bym chodziła tyle że u nas to albo tyle ludzi że palca nie wsadzisz albo syfffff :/ a do szkoły rodzenia też się nie wybieram, w pierwszej ciąży zamiast tego zainwestowałam w prywatną położną i w zasadzie szkołę rodzenia miałam w domu![]()
Dziewczyny Wynik bety z dzisiaj to 773przedwczoraj było 395 wiec chyba rosnie prawidłowo
więc teraz oby wizyta pokazała że ciąża tam gdzie trzeba, i spuszczę w końcu z siebie trochę powietrza, bo na razie zeyję na wdechu w wielkim stersie....
Testy wykonałam w 31 i 32 dc i na obu ta druga kreseczka wypadła dość blado względem tej przy C. Dodatkowo w obu przypadkach druga kreska pojawiła się po około 1 min. Przestraszyłam się, a przy drugim testowaniu nawet popłakałam, bo byłam pewna, że z maleństwa nici. Dziś jednak poczytałam na wielu forach, że innym dziewczynom również przytrafiało się coś podobnego, a mimo to były w ciąży. Uspokoiłam się więc (przede wszystkim dla dobra mojego maluszka) i poczekam na pierwszą wizytę u lekarza. Cieszę się tą ciążą przeogromnie!!!![]()
Hej dziewczynyWłaśnie wróciłam z wizyty i kolejnego USG
Powiem wam że jestem szczęśliwa! Maleństwo rozwija się prawidłowo, ma już 8,4mm
Serduszko bije 120 uderzeń na miunutę - według pani doktor idealnie jak na ten czas. No i mam pierwsze zdjęcie!!!Niewiele na nim widać, ale jest
![]()

chyba te trzy kromki to za duzo bylo