Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a z drugiej strony cokolwiek będzie to takie rodzeństwo to super sprawa na całe życie, nie wyobrażam sobie sama być jedynaczką, a już widze po moim szkrabie że chętnie by posiadł jakieś towarzystwo na codzień, bo ileż można ze starymi ;p
ale przyzwyczajona jestem że wieczorem jak szkrabik już śpi to mam luzik dla siebie i czas na relaks przy piwku, a tu piwko zakazane i coś z sobą muszę robić
tą sączę herbatkę i beblam
poza tym mam stresa przed jutrzejszą wizytą, zakażenie mi się pogarsza i wolałabym już tam być i dostać jakieś leki 

a no widzisz, moj M to odmieniec i mowi ze wygladam jak pizza... oczywiscie nie chodz o to ze tak apetycznie czy cos tylko ze tak kolorowo hahahaGratuluję wszystkim nowym kwietnióweczkom!!
:-)
ladies Ja też mam problemy z cerą od kiedy jestem w ciążyMój M mówi,że wyglądam przepięknie a ja czuje się niezbyt piękna.. ale z czasem mi minie !
co do migren to ja sie troche boje co to bedzie jak w ciazy nie moge moich proszkow zazywac
z reszta ludzilam sie, ze moze w ciazy mi przejdzie, bo czytalam ze wielu kobietom w ciazy migrena odpuszcza... a tu jedziemy sobie autkiem w niedziele z mezem na urlop i co? nagle mi przed oczami zaczelo pulsowac powiekszajacy sie okrag... biale chmury razily jakby mi ktos fleszem po oczach strzelal... wiadomo - aura!
no i oczywiscie mam tabletki i na etap aurowy i jakbym nie zdazyla, a tu uzyc nie wolno bylo :/
o tyle dobrze sie skonczylo, ze wraz ze zniknieciem aury nie pojawilo sie nic wiecej. zadnego dalszego bolu ani nic.
szkoda tylko, ze te aury takie meczace i wkurzajace sa![]()
Między rodzeństwem będzie więc 15 lat różnicy
:-)