• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dotkass - wow kochana... no podziwiam cię... ja to nie dosyć, że nic nie mam to nawet nie mogę zacząć planować bo prawdopodobnie przeprowadzkę zaliczymy w marcu :sorry2: więc przyjdzie mi planować całe mieszkanie a maleństwo wyląduje z nami w sypialni dlatego pewnie na początek kupię taki kosz lub kołyskę małą

Ella1 - zdrówka zyczę

Oliwka 36 - ja tam nie mam problemu z kupowaniem, ale pamietam ja kupiliśmy wózek 2 m-c przed porodem o matko... ile się nasłuchałam :-D w pierwszej ciązy jak tylko poznałam płeć to szalałam z zakupami teraz jakoś spokojniej, mam po córci łóżeczko i krzesełko do karmienia

Ewafoto - gratuluję udanej wizyty i córci ;-) Jesli chodzi o ból pleców mam to samo, ale mi rewelacyjnie pomaga pod prysznicem masaż z gorącej wody masażerami ech. Co ty się martwisz imieniem... nie jest w ogóle wymyślne a najwazniejsze że wam się podoba

beti84 - ja witaminy łykam przed snem a z rana też mnie mdli ale to chyba z głodu bo ja wieczorem nie mogę nic jesć i mam falvit mama

aneczka852 - mnie przeprowadzka czeka w marcu... Dużo zdrówka dla małżonka i przede wszystkim najlepsze życzenia z okazji rocznicy :-)

judi0 -witaj

ypra - moja Maja też nie lubi jak siedzę przy kompie

myszka_1405 - super, ze córcia już zdrowa no i oby wytrzymała do zabiegu :-)

Paulina_ - super, że wasz ślub był tak cudownym dniem :-) Życzę wam mnóstwa miłości i wielu szczęśliwych wspólnych lat

Notka - no jakie hahaha 3 syn :-D

iza876 - powodzenia :-)

reklama
Dzieki dziewczyny, z tym imieniem mnie pocieszylyscie.
Wiem, ze to nasz decyzja jakie imie damy, ale jakos tak milej po prostu jak czlowiek wie, ze sie wiekszosci podoba.

Co do bolu plecow jeszcze - ja zamierzam w weekend kupic lub zamowic worek sako. Patrzylam na allegro, ale chcialabym jechac do jaiegos sklepu i osobscie wyprobowac jeszcze.
Moze wiecie w jakich sklepach mozna to kupic?

Ewa, znam tylko jedno miejsce, kiedyś w M1 były w przejściu a w necie jak szukałam to znalazłam:

Miuki
Warszawa (woj. mazowieckie)

Marokańska 18/67
03-977, Warszawa

tel. kom. 696462181

ZEFIR Sklep Patronacki
Warszawa (woj. mazowieckie)

Kobielska 54
04-389, Warszawa

tel. 228103461

zadzwoń i dowiedz się, a nie wiem czy w Blue City nie ma albo w Reducie na górze, ale nie chcę wprowadzać w błąd :tak:

ankzoc, wow jaki mistrz ten pediatra..... :no: jak dobrze ze u laryngologa byliscie...zapalenie uszu tak bardzo boli, ale by sie Majcia meczyla

mnie znow glowa na maxa boli :-( juz w nocy sie zaczelo
wrocilam wlasnie od internisty, bo cos kaszel mi sie pojawil i od tygodnia gardlo boli
ale jest ok i gardlo tez o dziwo dzis juz duzo lepiej, nie boli prawie wcale :)
chciala mnie na L4 wyslac, ale sie nie dalam ;-)

zjadlam wlasnie dwie drozdzowki z brzoskwiniami i jablkiem i wypilam 0,5l mleka
chyba mozna zaliczyc na poczet obiadu ;-)

Cześć :-)

ja tez chciałam się umówić na to usg, ale pani powiedziała mi że muszą być pełne 17 tyg. a ja dopiero zaczynam, więc wpisała mnie na 15 grudnia, zapytałam jej czy mam robić w takim razie połówkowe czy nie, powiedział żebym nie robiła bo na tym badaniu u n ich dziecko zostanie dokładnie zbadane i pomierzone także czekam na wasze wrażenia z tego badania czy warto czekać czy lepiej iść prywatnie:happy:

hmmm z Twojego suwaczka wyraznie widze, ze wlasnie dzis masz pelne 17 tygodni ;) jutro bedzie 17 + 1 dzien, w sobote 17 + 2 dni... wg mnie spokojnie sie lapiesz :-)

ja juz dzis po pilatesie i gimnastyce, trzeba by sie za jakis obiad wziac :-)

wczoraj tak sobie pomyslalam, ze zwolnilo mi sie troche czasu na tym L4, bo projekt wnetrz mieszkanka architekt nam juz skonczyl, wiec troche zabawy mi odeszlo (do przyszlego roku;)) i fajnie byloby jakos pozytecznie spedzic ten czas...
i chyba wymyslilam :-)
zaczelo sie od tego, ze strasznie podobaja mi sie te kocyki sygnowane przez A. Muche: Kocyki niemowlaka
no przekochane sa :-) tylko cena 150zl za kocyk to troche sporo... i wymyslilam, ze sama uszyje :-) na all znalazlam potrzebne materialy i wg moich obliczen moglabym sobie uszyc taki kocyk za niemal polowe mniej (tak, wiem, ze 80zl za kocyk to dalej nie jakas szałowa cena :zawstydzona/y:). i chyba sobie uszyje ;)

problem w tym, ze zdolnosci manualne mam, ale maszyny do szycia nie posiadam i szyc na takowej nie umiem :zawstydzona/y:
ale i moja mama ma i tesciowa, wiec pozycze od ktorejs, pojde na krotkie nauki szycia, a potem zaczne sama dzialac :-):-) na poczatku pocwicze na szmatkach, potem zrobie kocyk, bo raczej nie jest to jakies mega trudne, a potem wezme sie za robienie takich filcowych literek na imie do powieszenia nad lozeczkiem :-)
zawsze mi sie takie rzeczy podobaly tylko tak dla siebie robic to troche glupio... a teraz mam dla kogo, wiec motywacje mam ogromna :-) trzymajcie kciuki zeby mi zapal nie opadl :-D:-D

reklama
pszczółka jakie słodkie jest to łóżeczko z pościelą :))) ta pościel taka śliczna i można przystawić do łóżka rodziców! jeszcze nie oglądałam żadnych rzeczy dla bejbola, więc może dlatego tak mnie rozczuliło i takie tanie jeszcze :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry