• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
A ja mam doła:sorry:byłam pewna ze bedzie dziewczynka a tu chłopczyk:( tzn ciesze sie ze jest zdrowe i wiem ze jest to najwazniejsze ale jednak byla ta nadzieje,na 3 sie nie zdecydujemy wiec to byla ostatnia szansa.M mowi ze bedzie ok mamy ciuszki zabawki po Alausiu i wogóle ...ale jadnak ...ehhh nie mam weny do pisania ...Jakos mi dzis wszystko obojetne....:eek:

reklama
Ja miałam kaloryfer i ten mi też wrócił. Mam nadzieje, że teraz będzie podobnie. Nawet dzwoniłam do mamy przedtem i sie o to pytałam :P. Ona dopiero po 3 ciąży miała zmienioną skórę. Taką mniej elastyczną. Zobaczę co to u mnie będzie... w lato :P

Phelania - a tam. Siusiaki fajne są. Ja tam cicho bym chciała chłopaka. Niedobry doktor jednak dziewczynką straszy :P... A z tymi ciuchami to chyba nie będziecie mieć łatwo. U nas Antek też grudniowy i w małych rozmiarach mamy kombinezony, sweterki grube, spodnie, bodziaki z dł. rękawem.. Nie za bardzo na lato ;/

Całkiem zapomniałam, że Antek ma urodziny 22 i trzeba coś przygotować :/... Chyba zrobię urodziny na dwie tury. Tutaj zaproszę teściów na 'szybkie dmuchanie świeczek na torcie', a imprezę zrobimy na święta u moich rodziców pod Opolem :P

A z tą macicą to chyba lepiej żeby była wyżej niż niżej - tak mi się wydaje. Jak się zbyt wolno podnosi to trzeba leżeć, leżeć i leżeć.. Oszczędzać się, nie nosić i miec nadzieje, że się podniesie, bo w innym wypadku może dojść do wcześniejszego porodu.

Dzieki dziewczyny jestescie kochane:* Kwestia przyzwyczajenia ...ale juz jutro bedzie ok ..Jak wracalismy z M z usg wybieralismy juz imie i padło na Marcel:-Dwiec Dotkass moze dopisac do listy;-)

Smile_- mojej siory synek urodził sie w czerwcu(ma juz 3 latka)ale dała wczesniej dla Alanka jak był jeszcze w brzuszku:) wiec mam ciuszki do 3 lat:-DAlankowi musiałam dokupywac ...bo niestety bylo ich za malo.

Witajcie. Jestem z Wami od samego początku lecz bardziej jako bierny słuchacz. Chciałabym się z Wami podzielić moimi troskami. Kopnął mnie dziś prąd i to dość mocno. Strasznie się wystraszyłam więc zadzwoniłam do lekarza - kazał przyjechać. Na szczęście z Adasiem wszystko dobrze. Ważna informacja to taka, że taki prąd z sieci niesie ze sobą tylko jedno zagrożenie dla naszych Maluszków - może zatrzymać akcję serca. Nigdy nie lekceważcie takiej sytuacji - chyba że szybko poczujecie ruchy dzidziusia. Uświadomiłam sobie, że to ogromne Błogosławieństwo bycie matką ale i ogromna odpowiedzialność nie tyle za swoje zdrowie i życie co za nasz mały Cud.
Prędko się pewnie nie odezwę (nie cierpię pisać) więc życzę Wam Kochane dużo zdrowia i samych szczęśliwych chwil do rozwiązania. Dbajcie o siebie i swoje Maleńswta. Piszcie dużo bo czytanie Was jest dla mnie nie lada rozrywką i wielkim wparciem. Dziękuję i pozdrawiam

Witam się wieczornie,
ja mam jutro wizytę i się stresuję,mnie w sumie obojętna płeć dzidziusia,dla mnie może być druga dziewczynka,ale mężusiowi po cichu marzy się synek.Najważniejsze żeby dzidzia była zdrowa:-)
Idę spać,wtedy szybciej będzie jutro :-)

Hej dziewczyny!
Dotkas Jutro w C&A jest promocja 20% na ubranka dziecięce więc warto zajrzeć :tak:
beti Proszę szybko leczyć ten katar!! Zdrówka ;-)
Pchla Ale Ty masz cudownego męża..truskaweczki to ja bym zjadła MNIAM :-D No i spóźnione życzenia imieninowe!
Shy Wszystkiegoooooooooooo najlepszeeeeeeeeeego :-D:-D
laszka Najważniejsze,że nic Wam się nie stało! Buziaki dla Ciebie i Adasia!
Smile Piękne są te rzeczy dla maluszków w Zarze ale tam się najbardziej na przecenach opłaca kupować :tak:
Nef Moja droga chyba zapomniałaś o naszej umowie!! Gdzie jest Gosia?! Bo liczba rzeczy do nauczenia wzrasta :-D

Trzymam kciuki za wizyty a chorowitym i obolałym życzę powrotu do formy!!

reklama
aaaaa - ja nie lubię wyprzedaży :P. W Zarze chyba jeszcze nic przecenionego nie kupiłam... Chociaż jak widzę ceny sweterków dla dziewczynek za prawie 100zł to mi ciary po plecach przechodzą. Ja miałam wyrzuty, że za 2 sukienki dałam tam 360zł --- a to by były jakieś 4 sweterki dla dzidziusia!!! :szok:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry