• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witajcie

za wszystkie dzisiejsze wizyty trzymam mocno &&&

Ja coś nie mam nastroju, w domu wszystko wporządku, mąż stara sie jak może a mi źle... dobija mnie ta praca, jak pomyślę, ze muszę...nie daje rady już chyba bardziej psychicznie, niż fizycznie:cool:

reklama
Shy sto lat!! spełnienia marzeń! :)
alex ja na zaparcia dodam jeszcze kiszoną kapustę tj ogólnie kiszonki ;)
Pchła serdeczne życzenia imieninowe Katarzynko ;) samych słonecznych dni!
beti zdrówka!
Wszystkim dziś wizytującym samych dobrych wieści i jak najmniej wstydzioszków oraz potwierdzenia wymarzonej płci ;) a nasz bobasek szaleje na całego aż cały brzuch podskakuje :-D

Odnosnie farbowania-mi lekarz mowil, ze mozna, przeciez nie farbujemy wlosow codziennie. Pare razy w ciagu ciazy nie zaszkodzi...
Ja tez mam problem z wlosami-przed ciaza mialam pofarbowane u fryzjera na ciemny braz, a potem jak frytzjer kladl mi farbe na odrosty to juz nie chwytala i nie pokrywa tak samo:( Wlasciwie to nie wiem co robic, bo nie moge wyrownac tego, zadnym szamponem brazujacym ani niczym:(Moze wy macie jakies pomysly?

Pchla u mnie również same bulgotki w brzuszku, a jestem w plecy z jakieś 2 tygodnie za Wami więc jeszcze pewnie też poczekam :(((

QUOTE]
Alex ja czuje ruchy i to juz bardzo regularne i dosyc mocne-zaczelo sie po skonczeniu 19tc. Za to moj maz nie moze, i on jedynie bulgotki slyszy:)MNie ruchy juz nawet wybudzaja nad ranem...tak sie nie moglam doczekac a teraz to spac nie moge:))):-p

Hej dziewczyny! Witam poniedziałkowo, cały dzień mi zabrało nadrobienie was z weekendu
ad FARBOWANIA- ja farbuję i w mojej książce, której tytułu nie pamiętam (taka mała fioletowa) też piszą, że można.
ad.RUCHÓW- już sama nie wiem, czy faktycznie coś czuję:no:. Czasami mi się wydaje, że coś tam się ruszy, ale rzadko i nieregularnie. No i na pewno nie przypomina mi to ani bąbelków ani motylków heh.
ad. SMAKÓW to mój T. ostatnio w sklepie stwierdził, że ma smaka na śledzie i że jemu się też należy bo w końcu oboje oczekujemy na dziecko heheh:-).
I jeszcze odnośnie tego, co kilka dni temu napisała Dotkass o tym pilocie i przerzucaniu palcem to się tak uśmiałam. Rety- ta technologia tak idzie do przodu, że maluchom nawet nie przyjdzie do głowy, że coś się da jeszcze manualnie zrobić ;) Meega tekst!:-D

Pchełka – doprawiasz jakoś tą pieczoną marchewkę? Wszystkiego najlepszego imieninoweg:-)o

Krolewnazmarcepana – jak pobolewa to zwolnij trochę, bo widzę, że Cię nosi:-D

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty&&&&

Dziekuje!!!

Marchew wpier wgotuje troszke, ale ja lubie lekko twarda, wiec moze z 10 minut gora. Pozniej wrzucam do piekarnika i lekko polewam olejem rzepakowym(samo zdrowie!)i leciutko oregano, poniwaz swieza bazylie daje do pesto i lekko na rybke wiec jest mocno ziolowo:) Wrzucic fotki pozniej jak to wyglada?

powiedzcie mi drogie Panie, Wy też te ruchy czujecie tak bardzo nisko w podbrzuszu? bo ja tak nisko, max do pępka
no i nie wiem, standardowo, czy się martwić, że nisko, czy cieszyć, że się rusza?

reklama
Karenko-prawidlowo odczuwasz ruchy. Ja tez czuje najczesciej bardzo nisko. A nie masz prawa czuc duzo powyzej pepka bo macica jeszcze tam nie siega.
Wklejam zdjecie, ktore pokazuje jak rosnie macica w danych tygodniach. Mam nadzieje, ze to cos wyjasni:)))

Zobacz załącznik 518409 macica.jpg

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry