reklama

Kwiecień 2013

• Starter tematu Starter tematu krolewnazmarcepana
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Co do paneli i płytek to Nef chyba już wszystko powiedziała. My mamy w części przejściowej salonu błyszczące płytki i nic nie widać. Można miesiąc nie myć, a i tak jest błysk :). Panele z kolei nadają się co drugi dzień do mycia. Małe dziecko jednak lubi bawić sie na podłodze.. a to lapę wsadzi do buzi i przejedzie po podłodze.. a to sie obślini :confused:.. a to jeszcze co innego i wszystko widać. Najgorsze są matowe, ciemne płytki u nas w łazience. Każda kropla wody na podłodze zostawia plamę :/

U nas juz nie pada śnieg. Rano padał, ale dużo nie nasypało.

reklama
A ja właśnie wróciłam ze spacerku, brrrrr jak super zimno na dworze i bielusieńko, troszkę napadało przez cały dzień :-) główka się troszkę dotleniła więc można dalej się relaksować :tak:

Jeśli chodzi o panele to mam takie średnio ciemne, najbardziej wkurzają mnie te koty co zbierają się 2 dni po ich umyciu, i oczywiście mój mądry K rąbał na nich choinkę rok temu i w nią nie trafił więc jest super widoczna dziura w przedpokoju, a w drugim pokoju spadło mu żelazko więc jest kolejny ślad, a na to już nie ma ratunku...
plamy miałam po żywicy właśnie od tej choinki, ale od gorącej wody z płynem jakoś zeszły...A tak to tylko ajaks i hejaa z mopem....
chyba zależy od czego są te ślady i plamy, ale generalnie panele są nietrwałe, ja mam chyba klasę ścieralności 5 i rysują się bez przerwy :((((

noooo, pustki . Mikołajkowo wszystkie wymiotło:-)

ja tu zerkam co pewien czas , ale miałąm wrażenie że sama jestem,:-D
młoda bawi się nowym prezentem , T śpi, bo znowu na noc idzie do pracy, więc ja tak się snuję

Wszamałam swój serniczek, trochę wcześniej posprzątałam, lezalam.Nudzi mi się. Chyba poszukam prezentow jakie chcialabym pod choinką, a najlepiej to chcialabym juz swojego maluszka. Jejku nie moge sie doczekac.

No mój R tez w pracy, wróci po 23 ;/ i mi sie nudziawi:zawstydzona/y: w tv tez nic nie ma specjalnego:baffled: A ze BB mam włączone cały dzień bo niepracujaca jestem to zerwaniu co chwila. Nieraz to jUz mnie oczy bolaly bo tyle było nastukane:tak: a dziś jak makiem zasiał :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry