Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
dzień.. a później postaram się was nadrobić. Mój plan był ambitny ale... niestety wszystko było przeciwko mnie.. rano o 6 budzę Maję kochanie wstawaj sprawdzić buciki pewnie Mikołaj coś ci zostawił.. mamo ja chcę spać, a nie ciekawi cię co mikołaj przyniósł nie spać chcę.. Maja a wiesz, że mikołaj przyniósł laptopa nowego... w 5 sek serwała się z łóżka naprawdę gdzie jest
i zrozum dziecko?
wiec musiałam czekać aż klucze mi przywiozą... wow w końcu wyjeżdzamy, w Gdańsku maskara korki więc mamy plan szybko skoczymy do Akademi a póżniej oglądać wózki razem... najpierw naszukaliśmy się odp budynku jak już dotarliśmy okazało się, że z 3 osoby rzed nami spoko więc czekamy, ale pan lekarz postanowił wyjść i nie było go 30 min.. my nadal czekamy kiedy się zjawi wrócili też kolejni 3 pacjenci którzy byli tylko na rtg... no dobra tyle czekamy to już chwile posiedzimy została 1 osoba przed nam pan lekarza znowu wyszedł uwaga zniknął na godzinę więc w sumie siedzieliśmy tak prawie 3 godziny... nie było już czasu pojechać oglądać wózków, bo przeciez Maję trzeba odebrać z przedszkola i na występ na 16, więc wyjeżdzamy wybić się z gdańska to horror, więc nie było opcji żeby zdążyć ją odebrać z przedszkola, więc mąż ją odebrał wpadłam do domu o 15.35 szybko przebrałam Maję, wzięłam aparat i leciałam na występ... po występie Mai, zaczęło mi się robić slabo.. wypiłam butlę wody cytrynowej i nic... siadłam na schodach i piszę do męża że ma po nas przyjechać bo zemdleje zaraz... wróciłam do domu, położyłam się na łóżku i za chwile zasnęłam... i tak właśnie wyglądał mój dzień 
Bo Uawaga Uwaga pada snieg jest jest go juz naprawde sporo !!! JUPI JUPI
Az sie chce wyjsc z domu choc zimno jak cholera
Mieszkalam w bloku z M u ciotki w mieszkaniu której nie bylo
robilismy stype....ALANKA!!! normalnie szok zmarł nam śmiercia łóżeczkowa miał miesiac a w brzuszku juz byl Marcelek ( i byl to 5 miesiac ciazy tak jak teraz

Bylam na balkonie z kumpela i zaczelam wyc ze mi wszystko przypomina mojego Alanka ze Marcela bede do niego porównywac itd...Matko ta mi sie przyznała ze w 3 miesiacu poronila bo M ja pobił i zaczelysmy obie plakac dobrze ze M przyejchał o 5 rano to sie przebudzilam
Normalnie Hardcore a nie sen...wrrrrrr....Wiem ze to przez ta ciaza...hormony buzuja wiec sie tak bardzo nie przejmuje ,a co najlepsze ze juz sie wyspalam:-) ....
mi tez sie czasem takie glupoty snia, ze dramat 

mam nadzieje, ze za 3 tygodnie tez sie zapne 
nie moge za bardzo szalec w swieta
bo jak sie nie dopne to bedzie trzeba isc z rozpietym rozporkiem i tymi nieszczesnymi szelkami, przez ktore do zwyklego siusiania trzeba sie rozbierac 

white oj nie wiem czy to dobry pomysł tak wędrować, będziesz musiała bardzo uważać na siebie, oszczędzać się![]()