Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

może Borys ze mną pobiegnie w wózku 
pamiętaj że masz nas :*
ja jestem podobnego zdania, chciałabym zostać jak najdłużej z dzidzią, oby nic nie stanęło na drodze!!!
Na bóstwo mówisz ;-)
Choć dzisiaj jakoś nie mam ochoty na nic słodkiego.

no ale choinka jest idealna
przynajmniej zdaniem Gosi i babci;-)masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dziewczyny byłam dzisiaj na tej glukozie,i przyszła babka z dwiema dziewczynkami w wieku gdzieś 6 lat i z 9 miesięcy.już w poczekalni strasznie te dzieci szarpała i krzyczała na nie.wchodziłam z nimi na pobranie krwi,tej malutkiej pobierali krew z paluszka,i strasznie płakała a ta wredna *****(czyt.matka)zaczęła się drzeć"i co się ***** drzesz".słuchajcie ja wstałam i powiedziałam że muszę wyjść,bo nie wytrzymam i zrobię coś babie.ona na mnie skoczyła,że ja dzieci nie mam i nie wiem jak potrafią wykończyć.ja jej mówię że mam dziecko i nie wyobrażam sobie tak do maleństwa powiedzieć.tak się zdenerwowałam że nie mogła mi krwi pobrać.wyobrażam sobie co ona robi z tymi dziećmi w domu,skoro potrafiła przy ludziach tak powiedzieć.kurna niektórzy nie nadają się na rodziców.