Czesc dziewczynki:-)
Ale rosna nasze bilzniaki. Moje maja juz 4 miesiace i tydzien
Waza Jacob 6.600, Maja 5.700 kg.
Roznia sie od siebie niesamowicie. Jacob usmiecha sie caly czas i do wszystkich. Maja jest spokojniejsza i usmiechy oszczedza tylko dla wybranych osob, a w szczegolnosci dla mamusi
Nie ma jeszcze wiekszej interakcji miedzy nimi choc od czasu do czasu bacznie sie sobie przygladaja. Hehe, a przeciez znaja sie juz od roku!!
Jacob tez wypredza siostre w rozwoju motorycznym. Od 3 tygodni potrafi przekrecac sie z plecow na brzuszek a potem ryczy sfrustrowany bo nie umie jeszcze takiej akrobacji w druga strone. Maja jak na narazie ma w nosie wszelkie akrobacje i tylko lezy na brzuszku rozgladajac sie dookola.Gaworza ale jeszce nie tak duzo
. Maja jak ma dobry humor odpowiada mi dzwiekami typu aaah i eeeehh, Jacob natomiast piszczy, parska i robi babelki ze sliny.
Zapalka twoja Lucja ladnie wazy! Tyle co moja Maja a przeciez urodzila sie duzo mniejsza od Maji. (Maja miala prawie 2.600kg). Napisz jak tam rozwoj twoich dziewczynek. Ciekawa jestem bo sa w podobnym wieku do moich blizniakow. Czy duzo gaworza? (ja czasem sie martwie ze moje gaworza za malo lub za rzadko
Tez jeszcze nie udalo mi sie jeszcze ich rozmieszyc tak zeby wydobyc z nich glosny smiech
) Kiedy wasze maluchy zaczely sie smiac glosno?
Zlosnica to masz ubaw z takim rozbojnikiem Bartkiem. U mnie tez chlopczyk rosnie urwis a dziewczynka stonowana i spokojna.
Niczka u mnie ze spaniem to roznie spia. Czasem o tej samej porze czasem nie. Ale nie narzekam na to bo kiedy jedno spi a drugie nie to moge poswiecic wiecej uwagi tylko jednemu a to tez jest wazne. Poza tym oboje generalnie dosc duzo jeszcze spia w dzien.
Jolus udanego pobytu w Polsce zycze. Odezwij sie jak wrocisz i napisz co tam slychac u twoich dziewczynek.
A tak wogole moim chyba zabki ida bo slinia sie okropnie i wpychaja cale piastki do buzi
taaa...nadchodza uroki zabkowania....