reklama

Kwietniowe mamy 2016

Marzenka, łobuziak z Twojego Mateusza - tak się z mamą w ciuciubabkę bawić ;)
Pewnie jesteś już nieźle zmęczona, ściskamy Cię i życzymy by w końcu się rozkręciło na dobre. Trzymaj się!

Mikulinka, ale drobinka z Twojej Magdalenki :) uroczy Krasnoludek :)

Dziś znów była jakaś aktualizacja forum, może stąd te zawiechy w suwaczkach?

Martita, podobno w wołomińskim szpitalu jest sporo specjalistów i całkiem przyzwoite terminy. Osobiście nie jestem w stanie potwierdzić, ale może zadzwoń, zapytaj.

Marciosz... czyli wielkimi krokami zbliża się godzina zero :)

Ewe, oczywiście, że będziemy trzymać kciuki!

A dla dziewczyn przed pierwszym ktg taka drobna porada - zjedzcie przed badaniem coś słodkiego, Maluszek powinien być bardziej skory do ruchu.

reklama
Drobi właśnie zapomniałam zabrać z sobą coś słodkiego. Noc miałam zarwaną, rano niewyspana, szybko marne sniadanie i biegiem na ktg , bo nie mogłam się wyrobić i pewnie mała miała dużo wrażen i dlatego tak usnęła mocno. ;)
za tydzien idę troszkę poźniej to śniadanie będzie lepsze ;)

Trix, może już teraz wrzuć jakiegoś batonika do torebki, na wszelki wypadek :)
Zdrówka dla Starszaka.
Fajnie, że masz zaklepaną pierwszą operację danego dnia, szybko będzie z głowy :)

Mikulinka Magdalenka jest piękna :-) wycaluj od e cioć ;-)

Marzenko kochana trzymaj się tam cieplutko! Mateuszek to mały uparciuch :-) wysyłam Ci duuuuzo siły i energi :-* niech zmęczenie pójdzie precz.

Trix ja już dawno się nauczyłam ze przed ktg sniadanko trzeba zjeść plus zawsze sobie piję czekoladke na gorąco z automatu jak czekam w kolejce :-P

Marzenka oczywiście cały czas jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki :* &&

Ewe piątek co raz bliżej, dobrze że z rana masz cc więc nie będziesz musiała długo czekać na maluszka :)

Mikulinka jaki slodki skrzacik, zakochalam sie:rolleyes:

Marzenka trzymam kciuki za szybka akcje.

Ja po wizycie, jestem zalamana. Szyjka drozna na 1 palec. Lekarz jak sprawdzal szyjke to mowil o marnosc narnosc. Dzidzia jeszcze bardzo wysoko. Na ktg az dwa cale skurcze... jesli nie urodze do konca tygodnia to we wtorek mam przyjsc do szpitala na wywolanie... w piatek znowu na ktg. W macicy jeszcze duzo wod plodowych, brak oznak przenoszenia. Mala wazy 3700g. Nie chce wywolywania:frown:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry