reklama

Kwietniowe mamy 2016

reklama
Ania nie jesteś sama :-) ja odkąd jestem w ciąży mam kalafior zamiast mózgu i o wszystkim zapominam ;-p

ja mam tak samo az strach sie bac co moge jeszcze wyczynic ;)

Majka - ja od slodyczy jestem uzaleziona od dziecinstwa o glukoza nie rosnie takze nie sadzevzeby to mialo zwiazek

Do nas wlasnie przyjechala kolezanka nadii ze szkoly. Bedzie do 17 takze mam dzis dwojke 7 latkow do ogarniecia

mi też się wydaje że to nie zależy od ilości zjadanych słodyczy. Moja mama ma 20 lat już cukrzycę więc boję się że coś w genach może być. Koleżanka miała tą cukrzycę ciążową to trochę ciężko było bo dwa obiady i dużo pilnowania się bo 3 razy dziennie cukier mierzyć musiała i regularne posiłki. Przez co nic nie przytyła całą ciążę, a nawet pod koniec jeszcze schudła.

Hehe wiem że moje cukierkowe napady nie maja wplywu na cukrzyce ale na kg juz troszke bardziej ;-) zreszta mam faze teraz na mandarynki ktore zjadam w ilosciach hurtowych wiec sumienie mam troszkę uspokojone ;-)
Kitki to masz zajecie na caly dzień,na pewno nie będziesz sie nudzić :-D

W pierwszej ciąży bylam na diecie cukrzycowej, teraz na szczęście wyniki wyszly ok. To ile sie zjada słodkiego nie ma wpływu na cukrzyce ciazowa.

Ania to ja Ci bardzo zazdroszczę :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry