Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny ja się przeraziłam dzisiaj bo jak spojrzałam w lustro to zobaczyłam jaki ogromny celullit mnie dopadłPrzytyłam jak na razie 12 kg, wydawało się nie dużo a tu takie zmiany
![]()
Poczytalam troche i wierze w to co Renia pisze, na razie tak ma byc i sie nie przejmuje
Kochana no tez to jej tłumaczyłam wczoraj ... ale jak wspominałam ze miałam to przy synku wiec mogłam coś tam już zapomnieć .. dlatego dopytuje bo być może któraś się zmaga i jest słodką dziewczynąKochana, ja mam cukrzycę ciążową i pani, która mnie prowadzi podpowiedziała, że na obiad najlepiej gotowane lub grillowane mięsko (drób, wołowina, z wieprzowiny lepiej zrezygnować, ale u mnie nie podwyższała mocno cukru), koniecznie kasza lub ryż lub ziemniaki (tych ostatnich mniej) i połowa talerza warzyw (najlepiej omijać marchewkę gotowaną). Trzeba jeść dużo warzyw i dużo błonnika, dlatego nie można rezygnować z kasz, makaronów, ziemniaków czy pieczywa
Ja często gotowałam sobie pulpety w sosie, albo robiłam mielone na grillu i do tego 2 ziemiaczki i dużo warzyw, np. gotowany zielony groszek, brokuły, kalafior. Albo taką surówkę ze świeżych warzyw![]()