An-ia
Fanka BB :)
No to superJa wróciłam od lekarza wszystko ok tylko na szyjce mam malutka endometrioze i z tego powodu te plamienie. Serduszko bije to najważniejszedziękuję
Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to superJa wróciłam od lekarza wszystko ok tylko na szyjce mam malutka endometrioze i z tego powodu te plamienie. Serduszko bije to najważniejszedziękuję
A ja z lutegodorota37- obie mamy dzieci z 2014 tylko ja z listopada
Powiedzcie czy któraś bierze z was magnez w ciąży? Mam nieraz boleści brzucha i słyszałam że jest lepszy niż no spa no i pomaga trochę na stres.
Nie to że szkodliwaMaliny jeść można. To herbatka z liści malin jest szkodliwa![]()
Przestan [emoji6] czemu masz Tu nie pasować ? Bez przesady [emoji6]Lucy myślałam że na tyle szybko usunęłam post że nikt nie zdążył go przeczytać[emoji14]a jednak[emoji14]Stwierdzam że ja jednak tu nie pasuje chyba ze swoim podejściem do życia ciąży chorób i śmierci czającej się na każdym kroku[emoji14]
Tynka, ja coś mam wrażenie że my z jednej branży jesteśmy ^^
Właśnie! No gin mówiła żeby od kota podworkowego trzymać się z daleka [emoji23]Naprawdę z kotami to mit?!! Jeśli tak to dobrze bo mam kota ale jest z moimi rodzicami na innym pietrze, ja go do siebie nie wpuszczam i serce mi peka jak miauczyczasami go poglaskam ale zaraz myje rece.
Ja wróciłam od lekarza wszystko ok tylko na szyjce mam malutka endometrioze i z tego powodu te plamienie. Serduszko bije to najważniejszedziękuję