Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oho, to czyli obie będziemy zaglądać do maluszków 6go, super [emoji3]Dziewczyny trzymam kciuki aby te plamienia minęły. .;*
Kolejna wizytę usg u lekarza prywatnego ktory mi pomogl w zajsciu jakkolwiek to brzmj mam we wtorek 06.09 to będzie początek 8 tyg wg ostatniej mies.
Zawroty głowy nareszcie minęły. . Nudności są ale jak coś przekasze to jest okwiec wróciłam troxhe do siebie
usg genetyczne 1 trymestru mam na początku października juz umówione ze skierowaniem
lekarz co 4 tyg kazał mi przychodzić i zawsze mam zrobić wyniki moczu i krwi...![]()

Hej hej! [emoji113] A mniej więcej w którym tc jesteś? [emoji4]Witam, czy mogę się przytulić do tej grupy? : ) Jestem mamą 3 letniego synka aktualnie oczekujemy drugiego dzieciątka ( niestety nie znam jeszcze dokładnej daty porodu oraz tygodnia ciąży ) ponieważ wizytę mam po weekendzie.Gratuluję wszystkim kwietnióweczką

Szczerze mówiąc ja się boję... [emoji85] tyle się słyszy o tych plamieniach po [emoji50] no, ale jak na razie jest ok [emoji4]Niestety, nie dam rady nadrobić 196 str, tego co napisałyście chociaż nie ukrywam że jestem ciekawa : )
Pierwszą ciąże przeżyłam nie ciekawie - poronienie
Druga ciąża przeleżana do połowy i mój przyjaciel to - kibelek jego najczęściej widywałam (wymioty )
Teraz jest trzecia ciąża, bardzo mnie swędzą piersi, ogólnie czuję się bardzo dobrze jedynie jak się napracuję to kręgosłup boli i troszke w kroczu ...
Pewnie już pisałyście o swoich dolegliwościach.
Mam pytanie : Jak u was ze współżyciem ? Kochacie sie ?