Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Pomimo, że nie ogarniam jeszcze do końca tu wszystkiego na stronie dołączam do kwietniówek. Dokładnie półtora tyg. temu dowiedziałam się, że będę mamą <3333
Witajcie a ja wróciłam juz z zagranicy z nami wszystko ok a tak bardzo balam sie tego lotu samolotem. Niestety jestem przezebiona katar i gardło...co radzicie?
Ja zrobiłam pierwszy test 4 dni po terminie @ i wyszła druga blada kreseczka, potem kolejny 6 dni po terminie @ i wyszła nieco wyraźniejsza :-) Wczoraj miałam betę, dziś wyniki i wizyta u lekarzaTrzymajcie kciuki!
Ja bylam 1 raz 6w4d i 7w1d bo mimo lekow tak mnie bolalo,ze szok i jeszcze się "szarpnelam" strasznie wiec chcialam sie ta druga wizyta upewnic czy wszystko ok. Na 1 wizycie widzialam serduszko a na tej drugiej slyszalam[emoji3] teraz wizyta dopiero 30.07 [emoji37]Kiedy idziecie do gina? Może któraś juz była? Ja mam wizytę prywatną w ten piatek a kolejna na nfz w przyszły piątek. Ciekawe czy coś zobacze ..w ten pt będzie to moj 5 t 7 d.

Witam, ciężko mi uwierzyć, że w końcu doczekałam się dziś dwóch kresek. Z OM termin mam na 27 kwietnia. Mam 24 lata i staraliśmy się z mężem 15 miesięcy o nasze maleństwo. To moja pierwsza ciąża.
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie do Waszego grona:-)
Postaram się nadrobić te 26 stron ale to chyba trochę potrwa.