Milkchocolate
Fanka BB :)
No i po kontroli. Ciąża to nie choroba od jutra zdolna do pracy.
Wysłane z mojego HTC One przy użyciu Tapatalka
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Taki palant mi sie trafil... Ja mam naderwana lekatke, mialam miec zabieg ale ze względu na ciążę nie moge go miec a ten mi wypisuje skierowanie na rezonans bo go ciaza nie interesuje... Dzisiaj skladam skarge na niego... Nie moge sie otrzasnac z tej wizyty
I to lekarz?! A, i kazal mi schudnac zeby nie obciazac kolana! Gdzie mowie ze w ciazy oschudzanie?troche slabo. A on dalej, ciaza to nie choroba... Ja doskonale o tym wiem. Ale odchudzac sie nie bede i na rezonans tez nie pojde.Milkchocolate - no co Ty mówisz?! :O Ręce opadają!!!! Nie wierzę...co za palant.
Ojeja. Ale nerwów uzylas... Co za palantI to lekarz?! A, i kazal mi schudnac zeby nie obciazac kolana! Gdzie mowie ze w ciazy oschudzanie?troche slabo. A on dalej, ciaza to nie choroba... Ja doskonale o tym wiem. Ale odchudzac sie nie bede i na rezonans tez nie pojde.
Podkresle ze nie jestem osoba z nadwaga.. Ale jak to stwierdzil, kilka kg mniej kolanu nie zaszkodzi a dziecko i tak sie rozwinie.....[emoji33]