Sylwia9
Fanka BB :)
Ja też taki [emoji6][emoji6][emoji6]ja wózek mam upatrzony Bebetto murano, a jak będę w Polsce to go sobie obejrzę na żywo w sklepie, na razie wybrałam ten, który mi się wizualnie podoba
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też taki [emoji6][emoji6][emoji6]ja wózek mam upatrzony Bebetto murano, a jak będę w Polsce to go sobie obejrzę na żywo w sklepie, na razie wybrałam ten, który mi się wizualnie podoba
Dziewczyny bardzo się cieszę, że u Was na wizytach wszytsko w porządku. Ja dziś byłam u dentysty i się załamałam bo pół roku mnie u dentysty nie było a zębów do leczenia mam z 6 :/ umówiłam się na 4 kolejne wizyty, szkoda tylko, że muszę na nie czekać do października... normalnie dramat mam takie słabe zęby, że boję się że po ciąży to będę szczerbata
Na szczęście trafiłam do bardzo fajnej a nie drogiej dentystkito mnie pociesza - powiedziała, zebym się nie przejmowała bo zęby wyprowadzimy
![]()
![]()
Nooo w ciąży lecą zęby jak szalone, także trzeba uważać...ja ostatni raz byłam... eh no mozna by w latach zmierzyć wiec wstyd mowic :O nigdy nie chodzilam na kontrole jakies i wiem,ze to swiadczy tylko o mnie źlenie mialam problemów od tamtej pory wiec sobie bimbałam na to... ostatnio zauwazylam przy dziąśle ubytek w zębie, który dawno temu miałam wypełniany wiec i mnie wizyta czeka... zbiegło się to w czasie z ciążą... myslicie,ze to zbieg okolicznosci czy w ciąży podatność na choroby zębów jest większa...? to, że trzeba o nie dbać w tym okresie to wiem od dawna ale chodzii mi o wpływ ciąży na stan zębów a nie na odwrót
Nie martw sie, ja tez mam mega problem z zębami... Dobrze jedynie, ze nie bola... Jeszcze. Od 3 trymestru tez zacznie powoli mi je naprawiać. Najważniejsze, ze juz jestes pod kontrolaDziewczyny bardzo się cieszę, że u Was na wizytach wszytsko w porządku. Ja dziś byłam u dentysty i się załamałam bo pół roku mnie u dentysty nie było a zębów do leczenia mam z 6 :/ umówiłam się na 4 kolejne wizyty, szkoda tylko, że muszę na nie czekać do października... normalnie dramat mam takie słabe zęby, że boję się że po ciąży to będę szczerbata![]()
Na szczęście trafiłam do bardzo fajnej a nie drogiej dentystkito mnie pociesza - powiedziała, zebym się nie przejmowała bo zęby wyprowadzimy
![]()
![]()
No i się popłakałam[emoji14]chyba już spicie bo forum umilklolece i ja.. na dobranoc filmik, ktory przed chwilą znalazłam... mnie wzruszył !
do jutra kochane![]()
Co to za książka?No i się popłakałam[emoji14]
Pierwszy dzień w którym mogę się wyspać a ja już leżę i czytam książkę[emoji14]
Napisane na GT-I9506 w aplikacji Forum BabyBoom
Cudny filmik [emoji1]chyba już spicie bo forum umilklolece i ja.. na dobranoc filmik, ktory przed chwilą znalazłam... mnie wzruszył !
do jutra kochane![]()
Dzięki dziewczyny, chcę w to wierzyćto po prostu taka skorupka obronna u mnie jeszcze działa. Sądzę ze przyjdzie 2 trymestr to i ja zacznę oglądać wózeczki
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja, spacerówka przypada się na jakieś 3 lata więc musi być superMam podobnie, my zaczniemy się rozglądać grudzień/styczeń, może Mikołaj się dorzuci
Pierwszy i tak kupimy w komisie z doświadczenia wiem ze potrzebny jest na kilka miesięcy które mijają szybko.
Nie pamietam która z Was już pisała ze zainwestuje dopiero w spacerówkę, mamy podobne podejście
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom