cookie_j
Początkująca w BB
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...
Ja niestety muszę przeczekać aż do końca października... chyba zwariuje...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Trzymamy kciuki, żeby wszystko było w porządku...Tak, ciągle czekam i juz jestem siwa ze stresu...

tule mocno....Też masz 4go?ja tez powoli siadami sie niepokoje bo do mojego usg jeszcze tydzien i 2 dni
(((
eh zaczelo mnie podbrzusze kluc.. to chyba juz nerwy albo sobie cos wmawiam ;(
A ja do 17.10 to chyba osiwieje. Wy też macie wizyty co miesiąc? Tak ten czas pomału leci....
Ja miałam dwa razy co 3 tygodnie i teraz czekam cztery... Najgorsze jest to czekanie, masaaaakra. Ale będzie dobrze!Co miesiac. I tez mam 17.10.
Tylko ze w poniedzialek mam genetyczne wiec zobacze bobasa. A pozniej 3 tyg czekania ...
![]()
Też masz 4go?Nie denerwuj się, mnie dzisiaj też jajniki kłują, ale to chyba albo stres, albo dzidziuś rośnie, bo inne objawy też mam
![]()
O kurde to do dwóch różnych lekarzy chodzisz czy jak? Dziwnie ;DUSG 1.10 bo chce, zeby moj M ze mną poszedl.. a na tygodniu pracuje w delegacji.. a wizyte taka kontrola mam 5.10![]()