reklama

Kwietniowe mamy 2017

O dokladnie tak mi wszyscy mowili
Mialam kilka w roz 56 i wiekszosc 62 68 a corcia urodzila sie za wczesnie, 48cm. Wszystko bylo na nia za duze. Nie mialam jej w co ubrac. Musielismy na szybko kombinowac i szukac ubranek dla wczesniakow...

Miałam dokładnie to samo dlatego teraz napewno dopłynie więcej ubranek w rozmiarze 56 :) bo nie sadze zeby drugie dziecko było bardzo duze skoro pierwsze było malutkie :) a w którym Tyg urodziłaś córę? Moja równo w 37 i tez miała 48cm :)

w5wqio4py03s1fij.png

reklama
Jak dla mnie moze byc grupa zamknięta :) po co inni maja czytać o naszych sprawach :)

Co do teściów to mam bardzo fajnych :) we wnuczce zakochani i jakby mogli to by ja co weekend zabierali :) nawet teraz teściowa juz sobie urlop wzięła od 2do 5 stycznia bo nasze przedszkole zamknięte od świat do 6.01 i zabiera mi córkę żebym mogła sobie odpoczywać :)
Moja mama tez świata poza wnuczka nie widzi i jak ma tylko wolne to chce z nią spędzać czas wiec nie mamy na co narzekać :)

Ja dzisiaj tez musze przynajmniej pranie ogarnac a jutro pewnie prasować będę bo codziennie wstaje o 6 ale padam o 21. W nocy zazwyczaj śpię ale córa budzi mnie ok 24-1 kiedy do nas przychodzi do łóżka :)

w5wqio4py03s1fij.png

Sylwia to niedużo. Ja miałam 120 na czczo. Jaka jest norma u Ciebie bo u mnie do 99 jest dobrze.

oar83e3kwb829h8w.png

zem3df9hb2pkv46d.png
U mnie też 99 jest norma, kurka to mialas dużo bardzo duzo! A powiedz mi o której jadlas ostatni posiłek przed badaniem dzień wcześniej? To tez ma znaczenie. Bo ja w poprzedniej ciąży nie wiedziałam o tym i dzien przed badaniem o 22 zjadłam ziemniaki z sosem [emoji2] a wiadomo przez noc żołądek dużo wolniej wszystko trawi

No dobra a co z dziewczynami które bedą chciały dołączyć ?
No i czy jest to możliwe ?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Jest możliwe bo jak się utworzy grupę zamknięta to trzeba zaprosić dziewczyny które tu piszą. Te forum bedxie dalej widoczne dla wszystkich i jak tylko ktoś nowy dołączy to bedzie można dodac kwietniowka do naszej grupy zamkniętej [emoji6]
Poznamy się bliżej myślę ze z czasem będziemy mogły wstawiać fotki w całości z twarza oczywiście jak któraś będzie miała taką ochotę [emoji6] pisać o wszystkim, np problemach z facetem bez obaw że jakas koleżanka przypadkiem zorientuje się że ja to ja i pzoneoj będzie paplac [emoji23]

moze byc zamknieta ale tez wlasnie sie zastanawiam jakby ktos jednak chcial dolaczyc czy mialby problem... ?

ja dlugo malowalam wlosy na rozne kolory, bylam czarna, czekoladowa, ruda, rubinowa, blond tez mialam... do tego codziennie katowalam wlosy prostownica i mam teraz okropne :( a kiedys sliczne dlugie za tylek... chce znow taka dlugosc ale mam na koncach siano wiec bede musiala jeszcze sporo obciac i troche poczekac na takie dlugie :(
co do malowania to juz troche nie maluje... a ciąża w sumie pozwala mi wytrwac w tym postanowieniu... nie wyglada ten moj odrost jakos tragicznie, a jest dosc spory, juz do brwi siega wiec zastanawiam sie czy grzywki na prosto nie zrobic zeby miec juz kawalek tylko w swoim naturalnym kolorze[emoji14]chcialabym juz nigdy nie malowac poki nie zaczne konkretnie siwiec
A uzywasz jakiś masek do wlosow/ odżywek? Oleju kokosowego? Ja tez miałam wszystko kolory chyba na włosach, z czarnych na blond i miałam mega siano. Polecam maski do włosów firmy Kallos Kreatynowa albo Omega za litr płaci się około 10 zł i olej kokosowy działa cuda

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry