Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No to powodzonka!!WitajTa sama sytuacja 1 ciąża i tez nie mam prawego jajnika usunięty w zeszlym roku
![]()
Będzie dobrze!! Trzymamy kciuki!Dziewczyny pojechałam na IP jednak.. I zostałam przyjęta na oddział. Maleństwo ma 6t i 4 dni. Widziałam bijące serduszko. Ale lekarka powiedziała, że teraz trzeba leżeć i czekać... Plamienia mi się zrobiły brązowe... Trzymajcie kciuki...
Trzymam mocno! Na pewno bedzie dobrze!Dziewczyny pojechałam na IP jednak.. I zostałam przyjęta na oddział. Maleństwo ma 6t i 4 dni. Widziałam bijące serduszko. Ale lekarka powiedziała, że teraz trzeba leżeć i czekać... Plamienia mi się zrobiły brązowe... Trzymajcie kciuki...

[emoji110] [emoji110] [emoji110] będzie dobrze!Dziewczyny pojechałam na IP jednak.. I zostałam przyjęta na oddział. Maleństwo ma 6t i 4 dni. Widziałam bijące serduszko. Ale lekarka powiedziała, że teraz trzeba leżeć i czekać... Plamienia mi się zrobiły brązowe... Trzymajcie kciuki...
Z chęcią oddała bym trochę gruszek bo mam ich w pierniki [emoji6]podziel sie ;p