Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Będzie dobrzeAle to forum prężnie działa.chwilę człowieka nie ma a juz tyle wiadomości. U mnie w pracy jeszcze nic nie wiedzą..poki co jestem na chorobowym bo jestem przeziębiona, stwierdziłam że poczekam na serduszko i dopiero wtedy powiemale nie ukrywam ze się boje...bo u mnie na pewno w ciąży sie nie spodziewają.
nukakun- to musimy się razem informować, co gdzie i kiedy z badaniami prenatalnymiJa mam skończone 35 lat. Dlatego też chodzę na nfz na razie, żeby mi skierowanie na prenatalne dała, bo prywatnie to bardzo drogo wychodzi.
To fajnieU mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
Też wybrałam nfz. Poprzednio także u tego samego lekarza miałam wizyty co mniej więcej 2 tyg łącznie z usg. Jak poprosilam to dostałam fotke maleństwa - prócz tych trzech głównych usg prenatalnych bo z tych wiadomo cały wydruk się dostaje, a foty od stóp do głowy [emoji12] [emoji6] [emoji12]U mnie termin porodu 20.04.2016. Na pierwszej wizycie byłam prywatnie. Lekarz zapytała, czy będę u niej prowadzić ciążę, gdy potwierdziłam to zaleciła kolejne wizyty na NFZ (będzie usg na każdej wizycie, skierowania na badania itp.)
Witamy! Kciuki trzymamyHej dziewczyny !
I ja do Was dołączam po roku starań. W koncu się udalo ! Wczoraj zrobiłam test. Wg moich obliczeń to 7 tydzień. Dziś będę się umawiac do lekarza. Cała noc z wrażenia nie spałam, z jednej strony ta niesamowita radość a z drugiej obawa czy wszystko będzie dobrze. Wszystkiego dobrego dla Was dziewczyny)