Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja mam abo Signal Iduna. Mogę na kartę iść do prawie wszystkich prywatnych placówek. Lux Med, Swissmed itd tam gdzie mi wygodnie i gdzie jest miejsce, albo wybrany lekarza.Hejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratulujęja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
Mam i polecamHejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratulujęja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
Witaj[emoji5] tym razem musi się udać i urodzisz ślicznego różowego bobaska[emoji5]Hej, jestem Julia5t1d
Witam wszystkie kwietniowki i mam nadzieje, ze przyjmecie mnie do swojego grona
To moja trzecia ciąża, swie niestety poronilam
![]()
[emoji2] no nieźle -mi na myśl o burakach robi się niedobrze[emoji32] hmm... ale chłodnik litewski to bym sobie zjadła[emoji23]Ale dziś dzień...najpierw tak mnie mdlilo ze ledwo wstalam, a teraz silam na czerwono (chwila grozy) , ale przypomnialam sobie że drugi dzień jem namiętnie buraczki[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017