Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja mam abo Signal Iduna. Mogę na kartę iść do prawie wszystkich prywatnych placówek. Lux Med, Swissmed itd tam gdzie mi wygodnie i gdzie jest miejsce, albo wybrany lekarza.Hejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratulujęja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
Mam i polecamHejka dziewczyny. Witam nowe kwietniowki i każdej bardzo gratulujęja dzisiaj bylam na badaniach bo jutro mam wizytę i usg to będzie 7t2dni juz nie mogę się doczekać.
Czy ktaras z was ma prywatny pakiet w luxmedzie? Polecacie?
Witaj[emoji5] tym razem musi się udać i urodzisz ślicznego różowego bobaska[emoji5]Hej, jestem Julia5t1d
Witam wszystkie kwietniowki i mam nadzieje, ze przyjmecie mnie do swojego grona
To moja trzecia ciąża, swie niestety poronilam
![]()
[emoji2] no nieźle -mi na myśl o burakach robi się niedobrze[emoji32] hmm... ale chłodnik litewski to bym sobie zjadła[emoji23]Ale dziś dzień...najpierw tak mnie mdlilo ze ledwo wstalam, a teraz silam na czerwono (chwila grozy) , ale przypomnialam sobie że drugi dzień jem namiętnie buraczki[emoji23]
synuś 12.2011
cora 02.2014
aniołek 05.2017