Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Najlepiej zrobić betę i sprawdzić przyrost.Dużo osób miało plamienia które przeszły.Dużo zależy od ich intensywności.Staraj się dużo odpoczywać i być dobrej myśli.Zawsze mogła być owulacja troche później.Czy masz oprócz plamien bóle podbrzusza takie skurczowe jak na @ czy same plamienia?Dziewcxyny czy któraś z was miała brazowe plamienia które minęły po duphastonie? Zaczęły mi się wczoraj. Dziś pojechałam prywatnie do lekarza - innego - mój mnie dziś nie chciał przyjąć. Dziś mam 7t0d a on stwierdził że moja ciaza wygląda na 6 tydzien i raczej nic z tego nie będzie. Jestem załamana ale staram się być dobrej myśli. Nie chce jechać na IP bo mam w domu mała 11 miesięczna córcie z którą nie ma kto zostać.
Mam info że strona internetowa nie istniejeSprawdź sobie przyrost bety na tym kalkuratorze
http://******************/kalkulator-hcg.html
Napisane na LG-K220 w aplikacji Forum BabyBoom
Wpisz kalkulator beta hcg do googleMam info że strona internetowa nie istnieje
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Osobiscie nie ale moja najlepsza psiapsiola tak. I to tez na poczatku i gduby nie dupjaston ...to by teraz nie miala synka...potem znow krwaika i znow duphaston...i lezenie w szlitslu a maly wczesniej wyskoczul bo w 30tyg ale zdrowy chlopakDziewcxyny czy któraś z was miała brazowe plamienia które minęły po duphastonie? Zaczęły mi się wczoraj. Dziś pojechałam prywatnie do lekarza - innego - mój mnie dziś nie chciał przyjąć. Dziś mam 7t0d a on stwierdził że moja ciaza wygląda na 6 tydzien i raczej nic z tego nie będzie. Jestem załamana ale staram się być dobrej myśli. Nie chce jechać na IP bo mam w domu mała 11 miesięczna córcie z którą nie ma kto zostać.