Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
O rany a cos Ci nospa zaszkodzila? Ja ojazjonalnie biore.
Tez mam bole glowy okrutne az mi sie ciemno przed oczami robi /zawroty...ja biore paracetamol -akirat nie na to ale i tak nie pomagaWitam dziewczyny. Sorki, że się nie udzielam ostatnio, ale moja córcia od kilku dni choruje na mamozę [emoji23] cały czas tylko mama i mama. Straci mnie z zasięgu wzroku: ryk i pół godziny tulenia, jakby mnie co najmniej pół dnia nie widziała. Do tego wychodzi jej ząbek.
Jakby tego było mało męczą mnie okropne mdłości i ból głowy. I o ile na mdłości mam swój sposób - kilka łyków coli, to z bólem głowy nie mogę sobie poradzić. Od kilku dni budzę się w nocy głodna i to obojętnie co zjem na kolacje, staram się zagryzać waflami ryżowymi i pić dużo wody.
Gratuluje serdecznie wszystkim z Was , które ostatnio widziały swoje maleństwa i trzymam kciuki za wizyty 30.08 [emoji4][emoji4][emoji4]
Miłej niedzieli
Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom
Ja nie mialam ani w pierwszej ciazy ano teraz...wiec nie wiem ale chtba warto kazde plamienie z lekarzem skonsultowac.dziewczyny dzisiaj pierwszy raz pojawił się u mnie ślub w brązowym kolorze, zaczyna się u mnie dzisiaj 6 tc, czy to normalne ?
WitamyWitam, jestem w 10 tygodniu ciazy, to moja pirwsza ciaza . nie mieszkam w polsce ale za granica we Francji. Termin mam na 31 marca - 7 kwiecien. Pozdrawiam wszystkie przyszle mamy.
Jelsi mozna prosze o dolaczenie mnie do prywatnej grupy o ktorej ktos wspomnial.