• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniowe mamy 2018

Hej Kobietki
Jestem jestem...na razie napiszę tylko tyle że nie byłam na IP... poszłam prywatnie do gin. Ciąż a jest w macicy...brak serducha jeszcze e wszystko dobrze wygląda. 18
08 beta 4100. 23.08 beta 20800? Dobry przyrost? Mój termin porodu z usg to 21.04.2018.
Opiszę Wam jutro cala moja przygodę.
Buziak

Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Całe szczęście[emoji4] to teraz trzymamy kciuki za szybkie pojawienie się serduszka[emoji177]

Dzień dobry[emoji5] współczuję pracy w niedzielę - ja ledwo zacznie się poniedziałek już myślę o piątku[emoji6] niby lubię swoją pracę ale po 3-4h jestem tak zmęczona że mogłabym usnąć na siedząco a pracuje przy komputerze więc nic fizycznego nie robię.
Poza tym już najchętniej bym wszystkim powiedziała a nie ukrywała brzuszek. Cały czas chodzę w luźnych koszulkach bo brzuch to jak w 14tc[emoji23]

Miłej niedZieli kobitki[emoji5]

Napisane na HTC Desire 530 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ha ha ja tez mam brzucho i nawet na pelnym wciagnieciu mam odstajaca kulke ;)
Ja sie praca kompletnie nie przejmuje...gorzej z rodzinka ;) tu w uk tylko ciotka ale zawsze bo blisko mieszka i synka mi swojego podrzuca a to siostra mojej mamy...a one nic a nic nie wiedza ...nawet ze juz od ponad roku jestesmy znow razem...;) swoja droga to sama sie dziwie ze az tak dlugo nikt sie nie skapnal?!

Ha ha ja tez mam brzucho i nawet na pelnym wciagnieciu mam odstajaca kulke ;)
Ja sie praca kompletnie nie przejmuje...gorzej z rodzinka ;) tu w uk tylko ciotka ale zawsze bo blisko mieszka i synka mi swojego podrzuca a to siostra mojej mamy...a one nic a nic nie wiedza ...nawet ze juz od ponad roku jestesmy znow razem...;) swoja droga to sama sie dziwie ze az tak dlugo nikt sie nie skapnal?!
Nie domyślni jacyś... pikaż im burze hormalną to szybko się zorientują... kurcze a z tym brzuchem to dobra opcja....niby schudłam a brzuch taki odstający jak u dziecka z ugandy....nie da rady go wciągnąć...

Dziewczyki przy kichaniu podkurczajcie kolana do piersi duzo lagodniej sie kicha

Próbowałam tak w nocy z kaszlem i super, naprawde lepiej [emoji4] strasznie mnie szarpie
Ano właśnie [emoji4] dzieki.
Jak bede miala problem to pewnie znow bede zadawac to samo pytanie ;)

Kurcze, naprawde kiepsko sie czuje choc dzis nocka lepsza. Wynioslam wieczorem lozeczko synka do drugiego pokoju, zapakowałam go też w śpiworek i spał prawie do 4 bez przerwy (i ja tez!!!!). Ale potem oczywiscie zasnac juz nie moglam, przewracalam sie do 6 i jeszcze na pol godz zasnelam, o 6:30 karmilam i jeszcze drzemalusmy do 7:30...
Gorzej ze ten kaszel mnie szarpie, katar, głowa boli prawie non stop...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry