Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja znam jedynie rozmiary 56,62 itd...na początek kupuje 62. 56 miałam dosłownie jeden komplet tzn body i pajac Ale długo mi nie posłużył. Np rozmiar 56 w hm jest duży i faktycznie może być dobry na początek. Ja mam ogólnie duże dzieci więc tylko rozmiar 62 . Z tego co pamiętam to średnio po okolo 2 miesiącach już wymuenualam....A czy któraś z was może mi wyjaśnić rozmiarówki dzieciece? Od porodu najlepiej i na ile każda starcza. Sprzedają czasem na fb fajne ciuszki i moglabym kupic ale nie wiem co to za rozmiary i ile z każdego mi trzeba. Zazwyczaj widuje chyba 62 ale ostatnio jakiś 5x też był.
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
To te nudnosci budza Cie w nocy?@Aguska11 ja juz pojedyncze neutralne ciuszki kupuje, rozglądam się za polarowym kombinezonikiem uzywanym w dobrym stanie. Obserwuje facebooka tam mam taką grupę z mojego miasta babeczek, które sprzedają po swoich dzieciach ciuszki
@Annawr u mnie rano mdłości juz nie ma ale za to kolo 18 i 3 w nocy bywają okropne :/ W nocy jem chrupka kukurydzianego, doslownie jednego i przechodzi i śpię dalej
Ja jak oznajmiłam rodzinie, w pracy i na fb to poczułam ulgęwszyscy już wiedzą i mam to za sobą a i ukrywać się nie muszę. Miałam paranoje w sklepie że jakaś mama ze szkoły mnie przyuważy i powie że ciążowe rzeczy ogladam. Nawet raz w rossmanie 20min w sklepie krążyłam bo znajoma musiała tyle stać przy regale z kremami na rozstępy ;/
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom