Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ymm od zawsze najważniejszym punktem obiadu była dla mnie surówka i chciałam zrezygnować z mięsa ale bałam się co na to rodzice (są specyficzni). Na studiach miałam koleżankę pseudo-wege ( jadla żelatynę i wege była chyba żeby byc inna). Zabierała mnie na okienkach do wege restauracji i pewnego dnia się zorientowalam że nieświadomie nie jem mięsa już tydzień. Stwierdziłam że skoro nie muszę jeść zwierząt i mam co jeść to moje sumienie mi na to nie pozwala. I tak teraz 11 (chyba) lat później nadal nie jem mięsa a od roku też nabiału (jego przestałam trawić stopniowo). Mąż jest alergik więc mięso je i nawet mu je gotuje (ponoć zajebiscie) nie próbując stosując metodę na węch
dziecko w przyszłości będzie jadło co będzie chciało ale jak spyta czemu nie jem albo skąd jest mieso to na pewno powiem mu prawdę i samo zadecyduje
Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom
Zadzwon besposrednio do midwife (napewno podala Ci swoj nr tel w twojej karcie) i zapytaj czy umowila Ci scan w szpitalu i powiedz, ze jeszcze nic nie dostalas.Dziewczyny z UK, pomocy! Wlasnie skończyłam 12 tydzien. Prawie miesiąc temu byłam u GP i powiedział, ze zabukuje moje skany, ale nic ze szpitala nie przyszło. Po kolejnych dwóch tygodniach miałam spotkanie z położna i ona stwierdziła, ze na pewno nie zabukowal, bo nawet nie jestem w systemie i powiedziała, ze ona to zrobi. Przy okazji wspomniałam, ze nie bedzie mnie kraju od 3 do 10 października i zapewniła mnie, ze weźmie to pod uwagę podczas bukowania. Minęły prawie kolejne dwa tygodnie, a ja dalej nie dostałam żadnego listu.. Kto Wam bukowal skany? Do kogo mam teraz dzwonić, GP, położna czy szpital? Kurde jakbym mało stresu miała w ciazy to jeszcze nie wiem na czym stoję...