Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wiele zależy od tego jak twój organizm spali ta glukoze.
Napisane na SM-T113 w aplikacji Forum BabyBoom
Jak bylam na listopadowych mamach to właśnie dziewczyna po badaniach inwazyjnych poronilawiec i w jedna stronę ryzyko i w druga...
To idealna1,2
Ja się nie zamartwiam, tylko napisałam, bo piszecie, że komuś ginekolog polecał zrobić ale że inny mówił, że nie trzeba to on jest ten "cacy".
Mam inne zdanie i oczywiście że decyduje się na badania. Jak mi wyjdą pozytywne (na co liczę) to będę już miała pewność wszystkich możliwych mutacji i będę mogła spokojnie dalej być w ciąży. Szansa poronienia po tych badaniach to wg mojej genetyczki 1:1000
Nie podejrzewam ,ze bym ten za 2,5 tyś zrobiła z krwi.mając beznadziejne wyniki pappa i super wyniki tego drugiego i tak w głowie by ci siedziało, że coś może być nie tak. No chyba, że tak ślepo wierzysz w jedne badania a w drugie wcale (na tyle, żeby je ignorować).
Grzecznie zapytałam....Jak mi pokażesz dyplom studiów medycznych o specjalizacji genetycznej.
GENETYK uznał że jest źle i mam to czerwono na białym.