Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Tak, gdzieś czytałam, że przy nadczynności trzeba ograniczyć jod. Ale to trzeba skonsultować z lekarzem. Być może w suplementach jest go tak znikoma ilość że nic z tym nie trzeba robić. Ja mam niedoczynność i przyjmuje dodatkową tabletkę jodu.A_gdyby_tak duzo by do mnie z opisu pasowalo ale ja mam nadczynnosc, czekam na nowe wyniki ale teraz mam tsh 0.02 i kulke z lewej strony ktora kiedys badali niopsja cienkoiglowa i nic zlego nie bylo.
Zastanawia mnie jeszcze temat jodu - czyli jak jedt nadczynnosc to ma sie go nie przyjmowac? Bo duzo witamin ma jod w sobie.
Brazowooka ja wierze mocno ze bedzie dobrze i ze maluszek bedzie zdrowy![emoji11]Też trafiłam na ten artykuł, dlatego myślę że mój lekarz dlatego chce to kontrolować, cieszę się że wyznaczyl mi ta wizytę za 2 tyg. połowa czasu mniej do zamartwiania. Kochamy tego małego człowieka całym sercem i nic tego nie zmieni.
![]()
Jak się zamkniemy to się bardziej otworzęTak w ogóle to dzień dobrymiłego piątku życzę Wam dziewczyny
![]()
Boziuuu ale nas jest dużowitam nowe mamy
![]()
Może jak juz będziemy na zamkniętym forum to zrobimy sobie taką tabelkę imię/data porodu/ płeć przynajmniej będziemy wiedziały ile nas jest![]()
U mnie 12 skończony i tez mdłości nasilone...Aga ja mam wieczorno- nocne mdłości....nasiliły się teraz a to 15 tydzień...
![]()