reklama

Kwietniowe mamy 2018

Witaj w naszym gronie Tiktak2018!!! Bardzo się cieszę że kolejna mama chce do nas dołączyć! Moge się spytać gdzie mieszkasz?Bo pierwsze usg dopiero będziesz miała A to takie typowe dla UK, pozdrawiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
@Lilumi no to niedlugo bo my planujemy slub ale w grudniu i sie zastanawialam czy da rade :)
Ja mam mdlosci i czasem wymiotuje jak czuje mieso a jak przyjdzie zrobic mi jakies kotlety to juz wogle tylko przy muszli siedze :/ lub ciezkie zapachy
Zycze powodzenia na wizytach :* trzymam kciuki ✊✊✊
@alunia87 jak sie czujesz ??

Ostatnia edycja:
Witaj w naszym gronie Tiktak2018!!! Bardzo się cieszę że kolejna mama chce do nas dołączyć! Moge się spytać gdzie mieszkasz?Bo pierwsze usg dopiero będziesz miała A to takie typowe dla UK, pozdrawiam

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Mieszkam w Polsce tylko moja lekarka uznaje tylko 3 usg w czasie ciąży :-) Ona ma takie przekonanie ze większa ilosc szkodzi dziecku nawet ostatnio mi mowila na wizycie ze zawsze im to trabia na szkoleniach i nie rozumie dlaczego lekarze nie uswiadamiaja pacjentek

Tiktak2018 witaj [emoji16] a powiedz mi chodzisz prywatnie czy na NFZ. I tak w ogóle to nie za późno będziesz miała to usg genetyczne?

p19ucsqvyg9mlpha.png

Hej Dziewczyny czy można do Was dołączyć czytam Wam wsumie od początku ale dotkliwe dolegliwości ciążowe odebrały mi chęci na udzielanie się ;-) To moja druga ciąża mam juz synka i jedna strate za sobą. Termin mam na 12 kwietnia ale pewnie i tak urodze wczesniej bo bede miec cc. Pierwsze usg mam w połowie października :-)
Witaj ;)

Napisane na SM-J510FN w aplikacji Forum BabyBoom

Hej:-) :) Dziewczyny czy mogę dołączyć do Was? Czytam Was od jakiegoś czasu i ciekawie piszecie. Ja jestem w pierwszej ciąży, na początku miałam problemy, ale powolutku wszystko wraca do normy. Praktycznie od początku jestem na L4 do niedawna z nakazem leżenia, dopiero od dwóch tygodni mogę spacerować :happy2:. A termin porodu mam na 17.04.

reklama
Tiktak2018 witaj [emoji16] a powiedz mi chodzisz prywatnie czy na NFZ. I tak w ogóle to nie za późno będziesz miała to usg genetyczne?

Brazowooka i Paulina_Austria wsumie to bede wtedy w 14 tyg i 5 dniu ale Ona robi tylko takie zwykle usg akurat z synkiem robila mi wczesniej bo w 12 tyg ale Ona chyba przypuszcza ze ta ciaza jest troszke mlodsza i dlatego to usg robi mi troszke pozniej niz w tej pierwszej ciazy. Jesli chodzi o prenatalne to z synkiem mialam tylko raz kolo 20 tyg ciazy i to juz jechalam do kliniki w Katowicach:-)
p19ucsqvyg9mlpha.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry