Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jaki cudny smerfik [emoji3][emoji3][emoji3][emoji11][emoji11][emoji11][emoji11]![]()
Urwis rośnie bo nie dał się zbadaćskakał machal raczkami, siadał
NT 1.2
![]()
Bo ja długa jestemDagi super focie! A jak tam duzo miejsca ma! Moj to taki jakis scisniety byl
![]()
Urwis rośnie bo nie dał się zbadaćskakał machal raczkami, siadał
NT 1.2
![]()
Ja tez[emoji12] a moj jakis przygnieciony byl.i jakby mu sie nozki kolo tego pecherzyka z blonka zaklinowaly.. moze temu mam co chwile bole w podbrzuszu bo sie rusza a miejsca mniej?Bo ja długa jestem![]()
Cześć mamuśki jestem tutaj nowa ale od kilku dni was podglądam i chciałabym dołączyć. Mam 31 lat mieszkam w uk to moja pierwsza ciąża a termin mam na 17 kwietnia[emoji7]pozdrawiam[emoji4]
![]()
Albo za dużo zjadlas przed wizytąJa tez[emoji12] a moj jakis przygnieciony byl.i jakby mu sie nozki kolo tego pecherzyka z blonka zaklinowaly.. moze temu mam co chwile bole w podbrzuszu bo sie rusza a miejsca mniej?
Ja też przez chwilę bo końcem stycznia zamierzamy wracać do Polski[emoji16]W końcu i ja nadrobiłam wpisy [emoji3]
Na początek witam wszystkie nowe dziewczyny, super, że jest nas coraz więcej.
Gratuluję wszystkim ślicznych i zdrowych bobasów, a za te, których wyniki nie do końca są dobre trzymam mocno kciuki.
Ja to nawet nie wiem czy się jeszcze załapię na usg genetyczne, bo czekam na list ze szpitala. Wszystko mi się opóźniło z załatwianiem przez to, że się rozchorowałam i musiałam zostać w domu... No cóż, pozostaje mieć nadzieję, że wszystko będzie dobrze a maluszek urodzi się zdrowy. Chociaż nawet choroba nic nie zmieni, bo już z mężem zakochaliśmy się w naszym Młodym
Mamy ten sam termin i w sumie jeszcze przez chwilę też jestem w UK
Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom