kredka82
Fanka BB :)
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..A dlaczego nie? Mam wytyczne od lekarza i mogę jeść rzodkiewke [emoji5].
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..A dlaczego nie? Mam wytyczne od lekarza i mogę jeść rzodkiewke [emoji5].
a teraz to tak roznie raz bym jadla wszystko jak leci a chwile pozniej wracaja mdlosci i jem zeby tylko zjesc Ja tez się właśnie boje takiego poronienia...Współczuję bólu, mnie póki co od początku brzuch ani razu nie bolał. Trochę jajniki, ale nie jakoś mocno. Za to piersi cały czas dają o sobie znać.
Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?![]()
Też to czytałam ostatnio.Dziewczyny ja jeszcze nawiaze do tematu ksiazkowego bo zapomnialam polecic ksiazkinpt Lokatorka JP Delaney. Jest mega!
No ja slyszalam ze kielkow i rzodkiewki nie..[/QUOT
Jeśli chodzi o kiełki to są różne opinie, a rzodkiewka na dużo witamin i innych związków potrzebnych w ciąży więc jak najbardziej można -☺.
Dzień dobry z rana! Ja kupuję Anex Sport. Sprawdzony przez moją kumpelę.Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?![]()
Rzodkiewka w ciazy nie za bardzo[emoji53]
Dziewczyny, a co sądzicie o wózkach firmy Anex?![]()